Vertaalbureau Russisch

Professionele vertalingen van en naar het Russisch


Op zoek naar een vertaalbureau Russisch?

De afgelopen jaren is Nederland een steeds belangrijkere handelspartner geworden voor Rusland. Er wordt jaarlijks voor meer dan 16 miljard euro aan goederen geëxporteerd. Tegelijkertijd is handel drijven met Rusland nog moeilijk vanwege de vele cultuurverschillen. Textcase helpt ondernemers deze verschillen weg te nemen door Nederlandse content in de juiste context door te vertalen naar het Russisch. Wij hebben de afgelopen jaren vertalingen naar het Russisch begeleid voor onder andere: Agrifrim en Kofax. Ook hebben we de Pocketguide A’dam naar het Russisch vertaald.

Wij houden tijdens het vertalen rekening met cultuur en nuances, mede doordat onze vertalers in Rusland wonen. Textcase, als vertaalbureau Russisch, werkt altijd in een team van vertalers en laat de teksten altijd controleren door een tweede vertaler.

Even kennismaken?

Over het Russisch

Russisch wordt maar liefs door 250 miljoen mensen gesproken. Hiermee is Russisch de grootste taal in Europa. Ook is Russisch een van de werktalen binnen de VN. Door de interesse van tsaar Peter de Grote in de Nederlandse scheepvaart zijn er meerdere Nederlandse woorden  in het Russisch beland. Bijvoorbeeld: bakkebaard – бакенбарды (bakenbardji)broek – “брюки” (brjoekie), kajuit – “каюта” (kajoeta) matroos – “матрос” (matros). Er zijn ook woorden uit het Russisch in het Nederland terecht gekomen zoals: Doerak, Kosmonaut en pierewaaien (feesten).

Vrijblijvende offerte?


icon-newsletter

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

We sturen je graag praktische informatie en speciale aanbiedingen! (ca. 4 keer per jaar).

 

Je bent aangemeld voor onze nieuwsbrief!

USAFrenchGermanEnglish

Pin It on Pinterest