Online vertalingen

Effectieve en doelgerichte online teksten


Eén kans op een goede eerste indruk

 

Een eerste indruk kun je maar één keer maken. Waardevolle online content om mensen te informeren en interesseren wordt steeds belangrijker. De bedrijfswebsite geldt als het belangrijkste visitekaartje van jouw onderneming of product. Maar hoe bereik je nieuwe bezoekers en toekomstige klanten in een nieuwe, internationale markt? Voor een prettige eerste kennismaking zijn foutloze, makkelijk te lezen teksten essentieel. Wij geven de informatie die jij over wilt brengen een passend mondiaal podium. Teksten die geschikt zijn voor het web, direct klaar voor publicatie. In elk land, in elke taal.

Vrijblijvende offerte


Vergroot het effect van jouw content

Bij het online vertalen van webteksten houden we altijd rekening met het aanslaan van de juiste toon. Of het nu puur gaat om het verstrekken van belangrijke informatie, teksten met een commerciële insteek of inspirerende blogs. In samenspraak wordt duidelijk doorgenomen wat de doelgroep van jouw bedrijf of product is, op welke manier je je onderscheidt in de markt en welke zoektermen voor jouw website van groot belang zijn om goed gevonden te worden door Google. Het resultaat? De vertaalde webteksten die wij verzorgen vergroten het effect van jouw content en laten je de concurrentie voorbijstreven.

Vrijblijvende offerte?Meer dan een vertaling alleen

Een website of webteksten in een andere taal onder de aandacht te brengen, vraagt meer dan een vertaling alleen. Naast lokaliseren, waarbij de vertalers scherp letten op lokale cultuur en gebruiken, lopen wij voorop wanneer het nieuwe concepten als transcreation – het herschrijven van de brontekst in een andere taal zonder afbreuk te doen aan de essentiële informatie – en meertalige contentontwikkeling betreft. Dit heeft zich geuit in projecten die wij succesvol uitgevoerd hebben in opdracht van bedrijven als succesvol software-ontwikkelaar Gamebasics en online-marketingexpert Traffic Builders.

Een unieke SEO-, SEA- en marketingcombinatie

Niet alleen spreken en vertalen wij alle wereldtalen, ook weten we potentiële klanten via de digitale snelweg te bereiken. Binnen de vertaalbranche beschikken wij over een unieke kennis van online marketing, zoekmachine optimalisatie (SEO) en adverteren via zoekmachines (SEA). Waar SEO door autoriteit en unieke webteksten de zichtbaarheid binnen de organische zoekresultaten vergroot, zorgt SEA middels doelgerichte campagnes voor een toestroom van het juiste online publiek. Bij het samenstellen van een online succesformule voor jouw bedrijf en product werken we samen met onder meer Experius, bekend van de Magento-webshopformule. Met een duidelijke online strategie als basis gaan wij graag de uitdaging aan om van jouw webshop een vruchtbaar platform te maken.

Even kennismaken?Een complete digitale teksthuishouding

Ook voor de inmiddels traditionele online vertalingen kun je bij Textcase terecht. Denk aan het uitbreiden van je nieuwe internationale website met een gerichte en lokaal toepasselijke veelgestelde vragen-sectie (FAQ) of een witboek waarin objectief wordt uitgelegd welke kennis jouw bedrijf in huis heeft. Daarnaast springen wij snel in op vertalingen van alledaagse handelingen. Een belangrijke e-mail of je eerste internationale nieuwsbrief versturen? Onze ervaren vertalers helpen je direct aan een effectieve, gerichte vertaling van jouw boodschap.


Meer informatie

textcase Graag meer weten over online vertalingen? Neem contact met ons op voor meer informatie!
Contact ons!

Vraag offerte aan

icon-books-01

Ontvang een offerte binnen één werkdag!

100% vrijblijvend.

Vraag offerte aan

Testimonial

Niet alleen zijn de teksten goed vertaald, maar ook de SEO-vereisten van onze teksten zijn voldaan. Kort gezegd; Textcase is de juiste vertaalpartner voor Protest. Michiel Claessens

E-Commerce Manager, Protest Sportswear

icon-newsletter

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

We sturen je graag praktische informatie en speciale aanbiedingen! (ca. 4 keer per jaar).

 

Je bent aangemeld voor onze nieuwsbrief!

USAFrenchGermanEnglish

Pin It on Pinterest