Online vertalingen

Effectieve en doelgerichte online teksten

Textcase heeft een team van gespecialiseerde vertalers die je online content verzorgen in elke gewenste taal.

Textcase---betrouwbaar-en-kwalitatief-goede-vertalingen---Online-vertalingen

SEO Vertalingen – Maak jouw website internationaal goed vindbaar

Vaak is het SEO schrijven van een tekst in je eigen taal al een uitdaging. Maar in een vreemde taal is dit extra moeilijk. Wanneer je nieuwe bezoekers en toekomstige klanten in een nieuwe, internationale markt wilt bereiken, is dit echter wel heel belangrijk. Wanneer je de juiste zoektermen in de vreemde talen verwerkt in een website zal je sneller en beter vindbaar worden. Voor de SEO vertalingen moet je daarbij rekening houden met de juiste zoektermen die populair zijn in de betreffende taal. Textcase ondersteunt je van A tot Z tijdens de SEO optimalisatie en SEO vertalingen van jouw website of webshop.

Vergroot het effect van jouw content

Bij het online vertalen van webteksten houden we altijd rekening met het aanslaan van de juiste toon. Of het nu puur gaat om het verstrekken van belangrijke informatie, teksten met een commerciële insteek of inspirerende blogs. In samenspraak wordt duidelijk doorgenomen wat de doelgroep van jouw bedrijf of product is, op welke manier je je onderscheidt in de markt en welke zoektermen voor jouw website van groot belang zijn om goed gevonden te worden door Google. Het resultaat? De vertaalde webteksten die wij verzorgen vergroten het effect van jouw content en laten je de concurrentie voorbijstreven.

Meer dan een vertaling alleen

Een website of webteksten in een andere taal onder de aandacht te brengen, vraagt meer dan een vertaling alleen. Naast lokaliseren, waarbij de vertalers scherp letten op lokale cultuur en gebruiken, lopen wij voorop wanneer het nieuwe concepten als transcreation – het herschrijven van de brontekst in een andere taal zonder afbreuk te doen aan de essentiële informatie – en meertalige contentontwikkeling betreft. Dit heeft zich geuit in projecten die wij succesvol uitgevoerd hebben in opdracht van bedrijven als succesvol software-ontwikkelaar Gamebasics en online-marketingexpert Traffic Builders.

Een unieke SEO-, SEA- en marketingcombinatie

Niet alleen spreken en vertalen wij alle wereldtalen, ook weten we potentiële klanten via de digitale snelweg te bereiken. Binnen de vertaalbranche beschikken wij over een unieke kennis van online marketing, zoekmachine optimalisatie (SEO) en adverteren via zoekmachines (SEA). Waar SEO door autoriteit en unieke webteksten de zichtbaarheid binnen de organische zoekresultaten vergroot, zorgt SEA middels doelgerichte campagnes voor een toestroom van het juiste online publiek. Bij het samenstellen van een online succesformule voor jouw bedrijf en product werken we samen met onder meer Experius, bekend van de Magento-webshopformule. Met een duidelijke online strategie als basis gaan wij graag de uitdaging aan om van jouw webshop een vruchtbaar platform te maken.

Een complete digitale teksthuishouding

Ook voor de inmiddels traditionele online vertalingen kun je bij Textcase terecht. Denk aan het uitbreiden van je nieuwe internationale website met een gerichte en lokaal toepasselijke veelgestelde vragen-sectie (FAQ) of een witboek waarin objectief wordt uitgelegd welke kennis jouw bedrijf in huis heeft. Daarnaast springen wij snel in op vertalingen van alledaagse handelingen. Een belangrijke e-mail of je eerste internationale nieuwsbrief versturen? Onze ervaren vertalers helpen je direct aan een effectieve, gerichte vertaling van jouw boodschap.

Soorten online vertalingen:

Website vertalingen

Wij vertellen jouw verhaal, in elke taal. Wij vertalen je website en brengen jouw verhaal naar de andere kant van de wereld.

Social media vertalingen

De beste manier om internationaal klanten en volgers bereiken en informeren, is door hen aan te spreken in hun eigen taal. Bereik jouw internationale publiek op social media netwerken met onze vertalingen.

Amazon stores vertalingen

Professionele vertaling van jouw Amazon Brand Store. Bereik meer klanten op een van de grootste online platformen in de wereld en boost je sales door je producten internationaal aan te bieden.

Webshop vertalingen

Volledig gelokaliseerde webshops door professionele vertalingen, zodat jij als bedrijf kunt groeien in welk land je maar wilt. Bereik een miljoenenpubliek met onze perfecte vertalingen.

App vertalingen

Je kunt er niet langer omheen in dit digitale tijdperk: apps zijn de toekomst. Wil jij jouw product, bedrijf of dienst op eigentijdse wijze internationaal in de markt zetten, begin dan maar vast met ontwikkelen. Wij verzorgen de vertaling van jouw app.

Website totaalpakketten

Geen zin het gedoe van de vertaling van jouw website of webshop? Kijk je op tegen alles wat hierbij komt kijken? Geen zorgen. Met onze totaalpakketten nemen we je alle zorgen uit handen en voeren wij de opdracht van A tot Z uit. Jij hoeft nergens meer aan te denken. Wel zo makkelijk.

Met ons samenwerken?

Heb je vragen?

We horen graag van je en helpen je zo snel mogelijk met een passend antwoord.


We staan  voor je klaar

 Meer weten?

We helpen je graag met al je vragen. Neem direct contact met ons op en je hebt snel een antwoord!