Document vertalingen

Professionele en commerciële teksten waar je op kunt bouwen

Textcase heeft een team van gespecialiseerde vertalers die je documenten verzorgen in elke gewenste taal.

Textcase---betrouwbaar-en-kwalitatief-goede-vertalingen---document-vertalen

Geef elk document de aandacht die het verdient

In de razendsnel groeiende informatiecultuur is het cruciaal om kennis te delen en over kennis te beschikken. Maar hoe zorg je ervoor dat jouw boodschap gehoord en begrepen wordt in alle, internationale informatiestromen? In de globaliserende wereld waarin content een invloedrijke rol speelt, wil je dat belangrijke prestaties van en waardevolle informatie over jouw bedrijf, product of organisatie in elke taal voor zich spreken. Dat vraagt om een vertaling, die jouw boodschap waar ook ter wereld met evenveel kracht laat overkomen.

Jouw informatie, wereldwijd gehoord en gelezen

Door de gedetailleerde kennis van plaatselijke cultuur en gebruiken van onze ervaren vertalers weet je zeker dat jouw belangrijke informatie internationaal gehoord en gelezen wordt. Of het nu gaat om interne communicatie in de vorm van handleidingen en nieuwsbrieven of externe vertalingen als brochures, zakelijke rapporten, productomschrijvingen en gebruiksaanwijzingen; op de professionele teksten van Textcase kun je bouwen. Wij zorgen ervoor dat jouw documenten en prestaties niet onderbelicht blijven in het wereldwijde informatiegeweld en bezorgen elke tekst de aandacht die het verdient in vrijwel alle talen.

Optimale leesbaarheid in alle talen

Wij vertalen documenten, marketingmaterialen, rapporten, handleidingen voor huishoudelijke apparatuur en andere zakelijke teksten voor onder meer bedrijven, overheidsinstanties en non-profitorganisaties. Daarnaast bewerken wij (licht) juridische teksten, stellen we contracten op, verzorgen we ondertitels voor tv-programma’s, films, documentaires en presentaties en voorzien we tekst in afbeeldingen van de juiste vertaling.

Een duidelijk doel voor ogen

Voordat onze redacteuren en vertalers aan de slag gaan met het document of project zorgen we ervoor dat we het doel van de tekst duidelijk voor ogen hebben. De treffende vertaling krijgt een eigen taalstempel, zonder afbreuk te doen aan de informatie uit het originele document. Vertalingen worden door een tweede vertaler, die de moedertaal spreekt, nagekeken om een optimale leesbaarheid te garanderen.

De vaste vertaalpartner van multinationals

De kennis en kracht van onze wereldwijde vertalers en redacteuren is voor veel bedrijven reden om Textcase aan te wijzen als vaste vertaalpartner. Multinationals als Acer en Fujitsu vertrouwen voor vertalingen van zowel zakelijke documenten als externe communicatie op ons vertaalnetwerk.

Wil je meer informatie over onze documentvertalingen, werkwijze en mogelijkheden? Neem contact op met Jelle, voor aanvullende vertaalinformatie of een vrijblijvende offerte.

Soorten documenten die wij vertalen:

Contracten & overeenkomsten

Met een gerust hart zakendoen in het buitenland door een goed contract af te sluiten met een buitenlandse zakenpartner? Vertrouw op Textcase voor het perfect vertalen van al je zakelijke documenten, zoals contracten en overeenkomsten.

Productomschrijvingen en gebruiksaanwijzingen

Als je je product in meerdere landen wilt verkopen, zijn een goede productomschrijving én gebruiksaanwijzing een must. Wij zorgen ervoor dat je in elk land van de wereld je producten kunt verkopen met perfect vertaalde documenten.

Interne en externe communicatie

Wanneer je met je medewerkers of externe partners communiceert, wil je zeker zijn dat de boodschap goed overkomt. In welke taal dan ook. Met de vertalingen van Textcase weet je zeker dat er geen onduidelijk kan ontstaan over de communicatie.

Juridische documenten

Zeker als het gaat om juridische documenten, wil je dat er geen enkele fout in staat. Ook niet wanneer deze bij internationale geschillen gebruikt moeten worden in andere talen. Bij Textcase hebben we juridische specialisten in vrijwel elke taal, zodat ook juridische documenten altijd perfect vertaald worden.

Met ons samenwerken?

Heb je vragen?

We horen graag van je en helpen je zo snel mogelijk met een passend antwoord.