App vertalingen

Professionele vertaling en lokalisering

Maak van je app een wereldwijd succes met de vertalingen van Textcase.

Textcase---betrouwbaar-en-kwalitatief-goede-vertalingen---app-vertalingen

Een complete app-vertaling is een kunst op zich

Je kunt er niet langer omheen in dit digitale tijdperk: apps hebben, nee, zíjn de toekomst. Wil jij jouw product, bedrijf of dienst op eigentijdse wijze internationaal in de markt zetten, begin dan maar vast met ontwikkelen. Maar hoe verwerk je belangrijke informatie die je wilt delen in de vaak beperkte ruimte die een app biedt? Teksten passend maken en tegelijkertijd gericht lokaliseren binnen nieuwe en bestaande apps is een kunst op zich. Een stukje vakmanschap dat de vertalers van Textcase beheersen.

Het product en de gebruiker staan centraal

Bij onze app-vertalingen staan aandacht voor het product en de uiteindelijke gebruiker steevast centraal. Dat is lang niet altijd het geval. Dagelijks stranden potentiële internationale succesverhalen in een vroegtijdig stadium door een vertaling waarbij de beschikbare ruimte en gebruiksgemak niet de absolute prioriteit genieten.

Wij vertalen bronteksten met een scherp oog voor eventuele cultuurverschillen en lokale taal en gebruiken. Wanneer blijkt dat de originele brontekst niet dezelfde effectiviteit vertoont in een andere taal, maken we deze passend voor het land van bestemming door de tekst te herschrijven. Zonder dat de kern, doel en context van de informatie verloren gaan. De teksten worden eenvoudig aangeleverd, zodat programmeurs direct aan de slag kunnen. Zo krijgt jouw app, waar ook ter wereld, een prominente plek tussen de miljoenen andere applicaties in de online winkels.

Textcase---betrouwbaar-en-kwalitatief-goede-vertalingen---app-vertaaldiensten

Het app-pakket: vertalen én ontwikkelen

Op app-gebied blijft het niet bij vertalingen alleen. Regelmatig slaan we de handen stevig en gericht ineen met zowel ambitieuze als ervaren ontwikkelaars. Naast het creëren van content voor tablet, iPad, e-book of app, bieden we ook een aantrekkelijk geprijsd app-pakket aan. Niet alleen vertalen en schrijven wij gelokaliseerde content, ook ontwikkelen we apps.

Een voorbeeld van één van de projecten die we vorm hebben gegeven is de app Snipper, de makkelijkste manier om korte memorabele en grappige video’s – Snippets – snel en gemakkelijk te delen met vrienden en andere gebruikers. Daarnaast zijn onze teksten, vertalingen en kennis te zien in de apps PopUp Stories en mo’media.

Wereldwijde sportieve successen

Een toonbeeld van een succesvolle samenwerking is de app-vertaling van het wereldwijd razendpopulaire voetbalspel Online Soccer Manager (OSM). Wij vertaalden de toonaangevende titel van ontwikkelaar Gamebasics, de nummer één studio voor mobiele games in Nederland, voor de Chinese en Japanse markt, zodat ook voetbalfans in Azië trainer van hun favoriete club kunnen zijn. Daarnaast hebben wij golfliefhebbers in Nederland, Denemarken en Noorwegen verblijd met Expert Golf, een praktische en gebruiksvriendelijke app van het Zwitserse Artigo Solutions. Dankzij Expert Golf heb je tijdens het lopen van je ronde golftips en -regels en je persoonlijke prestaties direct bij de hand.

Met ons samenwerken?

Heb je vragen?

We horen graag van je en helpen je zo snel mogelijk met een passend antwoord.