Totaalpakketten

Complete ontzorging van A tot Z bij je vertaalproject

Textcase heeft een team van specialisten waarmee we elk aspect van jouw vertaalproject kunnen oppakken, zodat jij je met andere zaken bezig kunt houden.

Textcase---betrouwbaar-en-kwalitatief-goede-vertalingen---Totaalpakketten-voor-vertalingen

Bij Textcase snappen we dat je als ondernemer al druk genoeg bent met het runnen van je bedrijf. Vertalen is belangrijk, maar alle bijkomende zaken maken dit vaak een lastig en tijdrovend proces, waarvan niet iedereen verstand heeft. Denk aan de content van je website halen en de vertaalde content er weer netjes op zetten. Of denk aan een boek of flyer opmaken in een andere taal. Gelukkig bieden wij een totaalpakket voor ondernemers, waarmee je helemaal ontzorgd wordt en alles aan ons kunt overlaten. Wel zo makkelijk.

Meer dan vertalen alleen

Het team van Textcase bestaat uit maar liefst 2500 vertalers. Hiermee kunnen we elk soort content in elke gewenste taal vertalen. Doordat onze vertalers overal in de wereld werken en wonen, kunnen we ook altijd inspelen op lokale aspecten, waardoor de gewenste boodschap altijd precies zo overkomt als jij dat wilt. Maar hier houden de diensten van Textcase niet op.

Een totaalpakket voor volledige ontzorging

We bieden ondernemers een totaalpakket voor volledige ontzorging. Hiermee kun jij je bezig houden met wat je leuk vindt en goed kunt, zonder je zorgen te maken over de vertalingen, je website, je opmaak, of wat dan ook.

We bieden onder andere de volgende opties:

Website vertaalpakket

Heb jij een website die vertaald moet worden naar een andere taal, maar kijk je op tegen alles wat hierbij komt kijken? Geen zorgen. Met ons totaalpakket voor website vertalingen, nemen we alle zorgen weg. Wij kunnen in je content management systeem (CMS) werken, keyword analyses uitvoeren, teksten vormgeven en teksten opmaken. 

Dit doen wij voor je:

  • Wij halen alle gewenste content netjes van je website.
  • We vertalen alles naar de gewenste taal.
  • We zetten de vertaalde content in jouw stijl en met behoud van opmaak gewoon weer terug op de website.
  • Links aanpassen naar de nieuwe taal en nieuwe content, zodat je geen dode links op je website hebt.
  • Zo kun je dus zorgeloos jouw website meertalig maken.
  • We denken met je mee gedurende het hele proces, waardoor je niet ineens voor nare verrassingen staat.

Heb je meer specifieke wensen bij het vertalen van je website? Geen probleem. We hebben naast een team van vertalers, ook een team van webdesigners en website specialisten die vrijwel alles voor je op kunnen lossen.

 

Boekvertalingspakket

Een boek schrijven is veel werk, maar dan ben je er nog niet. Je wilt uiteraard ook dat je boek prachtig wordt opgemaakt.

Textcase biedt je de mogelijkheid om naast het vertalen van je boek, ook de opmaak te maken. We hebben grafisch specialisten in ons team die elk soort boek professioneel en helemaal naar wens kunnen opmaken. Hierdoor hoef je zelf nergens meer aan te denken en kun jij je richten op je eigen sterke punten.

 

Drukwerk vertaalpakket

Net als bij boeken, kunnen we voor elk soort drukwerk zowel de vertaling als de opmaak realiseren. Wil je een flyer vertaald hebben voor een bepaalde doelgroep, maar dient ook de opmaak aangepast te worden om de boodschap te ondersteunen, dan hoef je dit niet zelf uit te zoeken. Textcase zorgt ervoor dat alles perfect en geheel naar wens gerealiseerd wordt.

Textcase---betrouwbaar-en-kwalitatief-goede-vertalingen---boek-vertalen

Met een totaalpakket voor ondernemers hoef je je geen zorgen te maken over je vertalingen, maar ook niet over alles wat hierbij komt kijken. Heb je andere wensen? We horen het graag van je!

Uiteraard ben je altijd verzekerd van onze kwaliteit, snelheid en persoonlijke aanpak.

 

Wil jij iets laten vertalen, maar twijfel je omdat het veel werk met zich mee brengt? Of weet je niet goed waar je moet beginnen? Neem dan contact met ons op. Wij denken graag met je mee en bieden maatwerk oplossingen voor elke vertaalvraag. Dit is het gemak van werken met Textcase.

Wij bieden totaalpakketten voor:

Website vertalingen

Met een gerust hart de vertaling van je website, of webshop, uit handen geven aan ons team van specialisten? We regelen het graag allemaal voor je.

Drukwerk

Voor elk soort drukwerk kan Textcase naast de vertaling, ook de opmaak en alle andere benodigde zaken voor je regelen.

Boekvertalingen

Naast het vertalen van je boek ook de opmaak en het drukwerk professioneel gedaan hebben? Ons team van specialisten helpt je verder.

Andere wensen?

Ons aanbod van totaalpakketten wordt steeds uitgebreider. Heb jij wensen die we hier nog niet genoemd hebben? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij ontzorgen je graag met jouw vertaalproject.

Met ons samenwerken?

Heb je vragen?

We horen graag van je en helpen je zo snel mogelijk met een passend antwoord.


We staan  voor je klaar

 Meer weten?

We helpen je graag met al je vragen. Neem direct contact met ons op en je hebt snel een antwoord!