Bij Textcase houden we van talen en vertalen zit in ons bloed

Textcase---betrouwbaar-en-kwalitatief-goede-vertalingen---over-ons-textcase

 

Betrouwbare partner voor vertalingen en ondertitelingen

Textcase is gespecialiseerd in hoge kwaliteit zakelijke, commerciële en creatieve vertalingen en ondertitelingen. Ons ervaren team wordt ingezet door internationale uitgeverijen en bedrijven, non-profitorganisaties, online marketingbureaus, auteurs en vele andere opdrachtgevers. Wij verzorgen al meer dan 45 jaar vertalingen van en naar vrijwel elke taal. En die rol van betrouwbare, sterke en veelzijdige vertaalpartner in een wereld die volop in beweging is willen we ook in de toekomst vervullen.

Taal en cultuur om te koesteren

We zijn ambitieus en zien het als een uitdaging om de internationale communicatie te verbeteren door middel van hoogwaardige vertalingen. Terwijl grenzen vervagen, koesteren wij culturen en taalkundige verschillen. Onze vertalers en marketeers spreken de moedertaal en zijn vaak woonachtig in het land waar de tekst voor bestemd is. Daardoor zijn wij in staat vertalingen te lokaliseren met gevoel voor nuance en gebruiken en mensen met elkaar te verbinden. Hoogwaardige teksten, die inspelen op de hedendaagse eisen, met een modern en helder taalgebruik voor een wereldwijd publiek.

Passie en visie

Een internationale visie op communicatie, een passie voor taal en een netwerk vol organisatie- en vertaaltalent, dat continu met elkaar in contact staat. Daar staan wij voor en daar zijn we trots op. Een netwerk dat we bovendien blijvend verbeteren en versterken, waarbij we scherp letten op waar de vertaalmarkt om vraagt. Projectmanagers, vertalers en online marketeers werken nauw samen om jouw product, dienst of boodschap effectief te beschrijven in een nieuwe taalmarkt. Het persoonlijke contact en ons vermogen om mee te denken, maakt dat wij veel opdrachtgevers hebben mogen omdopen tot vaste vertaalklanten.

Internationale communicatie

Naast boek-, website- en documentvertalingen, nemen we graag je volledige internationale zakelijke en commerciële communicatie voor onze rekening. We informeren toekomstige klanten en volgers via sociale media en verzorgen zorgvuldig afgestemde Google Ads- en SEO-campagnes, waarmee je een internationaal publiek bereikt en beweegt. Wij brengen jouw vertaling naar de andere kant van de wereld en doen dat vol beleving, kunde en een concurrerend tarief.

Textcase---betrouwbaar-en-kwalitatief-goede-vertalingen---over-ons-voordelen

Onze kernwaardes

Als je een vertaling wilt laten doen, kies je natuurlijk graag voor de best mogelijke oplossing. Kies voor Textcase omdat:

Betrouwbaar en professioneel

Geen klus te groot óf te klein; bij Textcase helpen we je met elke vertaling. Door onze ervaring en met ons grote team van vertalers, weet je zeker dat het goed komt.

Snel en eerlijk geprijsd

Niemand wil teveel betalen, maar toch wil je graag dat je opdracht snel wordt afgerond. Wij zorgen ervoor.

Persoonlijk en meedenkend

Goede communicatie is prettig. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Bij ons ben je geen nummer, maar echt een partner. Samen met jullie gaan we voor het best mogelijke resultaat en zorgen voor een tevreden en goed gevoel.

Complete ontzorging

Wij snappen dat een vertaalproject groot kan zijn en dat je hier tegenop kunt kijken. Met Textcase als vertaalbureau is dat niet nodig: wij ontzorgen je compleet en nemen je alle lasten uit handen. Wel zo prettig.

Met ons samenwerken? 

We helpen je graag verder zodat jij je onderneming kunt laten groeien.