Vertaalbureau voor elk project

Professionele vertalingen voor elke sector en elk soort project

Ben je op zoek naar een betrouwbaar vertaalbureau voor echt goede vertalingen voor een eerlijke prijs? Wij helpen je graag verder. Lees op deze pagina wat we allemaal voor je kunnen betekenen.

Textcase---betrouwbaar-en-kwalitatief-goede-vertalingen---Vertaalbureau-voor-alle-talen

Een vertaalbureau voor elk vertaalproject

Ben je op zoek naar een vertaalbureau voor een boekenreeks of zoek je hulp bij het vertalen van een flyer voor promotie van je product? Heb je een webshop met honderden producten die je wilt vertalen voor je buitenlandse avontuur, of wil je je marketingcampagne in het buitenland vertaald hebben? Geen nood. Textcase helpt je met elk soort vertaalproject, van heel klein, tot heel groot.

Door onze grote groep van vertalers, kunnen we altijd snel schakelen en elk soort vertaalproject de aandacht geven die het nodig heeft. Zo weet je zeker dat jouw vertaalopdracht helemaal perfect wordt uitgevoerd en hoef jij je als ondernemer geen zorgen te maken over de planning. Wij zorgen dat het allemaal op tijd klaar is, zodat jouw focus gewoon bij ondernemen kan liggen.

Vertaalbureau Textcase voor elke taal

Met een professioneel vertaalbureau zoals Textcase, kun je elk soort content laten vertalen in elke gewenste taal. Met ons grote team van native vertalers, bieden wij de beste menselijke vertalingen voor elke taal. Onze vertalers wonen in, of zijn afkomstig uit vele landen en daardoor zorgen wij altijd dat de beste mensen op het juiste vertaalproject zitten. Heb je bijvoorbeeld een boek dat vertaald moet worden naar het Frans, dan schakelen wij een van onze vertalers in die Frans als moedertaal heeft.

Door gebruik te maken van native speakers, kunnen we garanderen dat culturele en lokale nuances vlekkeloos vertaald worden.

Wat kan vertaalbureau Textcase voor jou betekenen?

Textcase biedt een uitgebreid pakket aan vertaaldiensten aan, voor elk soort vertaalproject. Bij ons kun je terecht voor onder andere de volgende diensten.

Website en webshop vertalingen

Wij verzorgen de vertaling van je website of webshop, inclusief alle content. Verover het buitenland met een meertalige website. Naast dat we alles kunnen vertalen, werken we ook met webdesigners die de vertaalde content voor onze klanten online kunnen plaatsen. Wel zo gemakkelijk en snel.

Boekvertalingen

Van stripboeken tot complete boekenreeksen en van fotoboeken tot kinderboeken, onze vertalers zorgen voor perfecte boekvertalingen.

Document vertalingen

Er zijn vele soorten documenten te bedenken die vertaald moeten worden bij internationale samenwerkingen of wanneer er internationale medewerkers in het bedrijf zijn. Denk aan juridische documenten, werkdocumenten, handleidingen en communicatie.

App vertalingen

Apps zijn niet meer uit ons leven weg te denken. Met een professioneel vertaalbureau zoals Textcase aan je zijde, weet je zeker dat jouw nieuwe app een internationaal succes kan worden.

Marketing vertalingen

Om internationaal succesvol te zijn, zijn perfecte marketing vertalingen een absolute must. Of het nu om promotiemateriaal voor een beurs gaat of betaalde campagnes voor Meta of Google, met de vertalingen van Textcase weet je zeker dat de boodschap van jouw bedrijf precies zo overkomt als jij wilt.

Social media vertalingen

Ook social media is tegenwoordig niet meer weg te denken voor een bedrijf. Hiermee kun je niet alleen nieuwe klanten bereiken, maar ook communiceren met bestaande klanten. Wanneer je internationaal actief bent, is het plaatsen van meertalige content een sterk punt wat vertrouwen wekt bij de doelgroep.

Ondertiteling

Met perfect vertaalde ondertiteling maak je het mogelijk om beeldmateriaal in elk gewenst land te tonen. Ook maakt dit je video’s bereikbaar voor mensen die slecht horen. Textcase verzorgt veel ondertiteling voor diverse onderwijsinstellingen met internationale studenten en voor mediabedrijven. Wil je ook zorgeloos genieten van gewoon goede ondertiteling bij jouw films, series, documentaires of lesmateriaal? Wij helpen je graag verder.

Totaalpakketten

Omdat wij ons realiseren dat veel bedrijven tegenwoordig enorm druk zijn, bieden wij totaalpakketten voor vertalingen. Hiermee verzorgen wij niet alleen perfecte vertalingen, maar ook alle andere aspecten van het project wanneer dit gewenst is. Enkele voorbeelden zijn:

  • Bij een boekvertaling de tekst vertalen, maar ook de opmaak verzorgen en het boek voor de klant laten drukken.
  • Bij een websitevertaling halen wij de te vertalen content van de website, zorgen we ervoor dat deze in elke gewenste taal wordt omgezet en vervolgens maken we de nieuwe pagina’s aan waar we de content weer op plaatsen.

Met een totaalpakket van Textcase ben je als ondernemer zeker van de beste vertalingen en het grootste gemak. Zo kun jij je focussen op de dingen waar jij goed in bent.

Waarom een vertaalbureau inschakelen en geen vertaalapp?

In de afgelopen jaren hebben vertaalapps en kunstmatige intelligentie een opmars gemaakt binnen de vertaalsector. We hoorden van diverse bedrijven dat ze de gemakkelijke en goedkope overstap naar vertaalapps maakten. Niet lang daarna, kwamen deze bedrijven toch terug bij ons omdat de vertalingen niet aan de verwachtingen voldeden.

Vertaalapps kunnen absoluut meerwaarde bieden en zijn uiteraard gebruiksvriendelijk en snel. Waar ze het onderspit delven tegen professionele, menselijke vertalers, is in de wereld van de zakelijke vertalingen. Veel bedrijven werken in een markt waar allerlei begrippen heel belangrijk zijn. Deze specifieke begrippen en de bijbehorende context zijn vaak lastig voor kunstmatige intelligentie om goed te vertalen. We zien ook vaak een rare zinsopbouw bij spreekwoorden, waar veelal letterlijk vertaald wordt.

 

Leestip: Het verschil tussen vertaalapps en menselijke vertalers

 

Met vertaalbureau Textcase weet je zeker dat de vertalingen goed zijn. Niet alleen zijn onze vertalers professionals met een uitgebreide ervaring, ook laten wij elke vertaling controleren door een tweede vertaler. Zo weet je als klant zeker dat je de best mogelijke vertaling krijgt voor elk project.

 

 

Bij vertaalbureau Textcase waarderen we onze klanten. Je bent geen nummertje wat tijden moet wachten op een reactie. Wij houden van open en eerlijke communicatie, zodat je als klant precies weet waar je aan toe bent. Wij vragen voor onze diensten een eerlijke prijs, zodat je ook weet dat je niet afgezet wordt.

Wil jij ervaren hoe wij jou kunnen helpen met je vertaalproject? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op of vraag gemakkelijk online een offerte aan.

Textcase---betrouwbaar-en-kwalitatief-goede-vertalingen---vertalingen-in-elke-gewenste-taal

Met ons samenwerken?

Heb je vragen?

We horen graag van je en helpen je zo snel mogelijk met een passend antwoord.


We staan  voor je klaar

 Meer weten?

We helpen je graag met al je vragen. Neem direct contact met ons op en je hebt snel een antwoord!