Social media vertalingen

Bereik je internationale publiek!

Social media zijn vandaag de dag niet meer weg te denken als middel om je publiek te bereiken. Zorg voor perfecte vertalingen en verover de wereld!

Textcase---betrouwbaar-en-kwalitatief-goede-vertalingen---social-media-vertalingen

Sociale media slapen nooit

‘Praat tegen iemand in een taal die hij verstaat en hij begrijpt het met zijn hoofd. Praat tegen iemand in zijn eigen taal en hij begrijpt het met zijn hart’, zei Nelson Mandela ooit.

De beste manier om internationaal klanten en volgers bereiken en informeren, is door hen aan te spreken in hun eigen taal. Het slim inzetten van sociale media is het meest eenvoudige instrument om in een kort tijdsbestek voet aan de grond te krijgen in een nieuwe, onbekende markt. Maar hoe laat je een goede indruk achter in het buitenland? Juist, door de taal te kennen en spreken.

Door onze professionele, gelokaliseerde sociale media-vertalingen rol je geslaagde online campagnes ook in het buitenland succesvol uit. Ervaren online marketeers en vertalers, met kennis van lokale cultuur, gebruiken en marketing, bewandelen de juiste wegen om een nieuw, internationaal publiek te bereiken. Of het nu gaat om het vertalen en publiceren van losse berichten en e-mails die je dezelfde dag nog wilt versturen, het opstellen van een gerichte marketingstrategie of het tot in detail lokaliseren en vertalen van volledige social media-campagne: sociale media slapen nooit en met onze kennis maak je daar gericht gebruik van.

Zet sociale media slim in

Het geheim achter een succesvolle sociale media-campagne uitrollen in nieuw werkgebied is weten wat voor jouw toekomstige volgers en klanten interessante en relevante informatie is. Het overbrengen van de boodschap in een andere taal is een uitdaging. Vaak heb je aan 140 tekens om de informatie die je wilt inzetten om je bereik te vergroten niet voldoende. Ons grote internationale netwerk van communicatie-professionals biedt gelokaliseerde vertaaldiensten aan, die in vrijwel elke taal voorzien in jouw digitale behoefte. Concreet, gericht en zonder een stortvloed aan berichten.

Textcase---betrouwbaar-en-kwalitatief-goede-vertalingen---social-media-vertaling

Bereik jouw internationale volgers

Om je online gemeenschap eenvoudig en gericht internationaal uit te breiden neemt ons team de tijd om je interne marketingstrategie te begrijpen. Via een mini-marktonderzoek kunnen we jouw sociale media-kanalen effectief lokaliseren. Geen onophoudelijke berichtenstroom, maar een slimme planning en indeling van het publiceren van content via het web om een goede, daadkrachtige indruk te maken binnen een voor jouw bedrijf nieuwe markt. Met een professionele vertaalaanpak maakt jouw bedrijf, product of dienst direct een vliegende start over de grens.

Vertalen en lokaliseren

Bij het vertalen en lokaliseren van sociale media-content bieden we verschillende diensten voor een vaste lage prijs aan:

 

  • Het vertalen van een sociale media-kalender, losse berichten of e-mails.
  • Het opzetten van een internationale sociale media-campagne met marketingprofessionals die de moedertaal spreken.
  • We helpen je met het aanboren van nieuwe markten en zorgen voor een groei van jouw internationale gemeenschap.

Met ons samenwerken?

Heb je vragen?

We horen graag van je en helpen je zo snel mogelijk met een passend antwoord.