Amazon stores

Professionele vertaling van jouw Amazon Brand Store

Vergroot je omzet door je producten ook in andere landen aan te bieden op een van de grootste platformen in de wereld: Amazon. 

Textcase---betrouwbaar-en-kwalitatief-goede-vertalingen---amazon-vertalingen

Amazon Stores – vergroot jouw merk op Amazon

Amazon is een van de grootste online platformen om producten te verkopen. Een nieuwe trend hierbij zijn Amazon Stores, de optie om een persoonlijke winkel op het platform van Amazon te maken, waarbij je jouw merk extra aandacht geeft en jouw producten beter promoot. Het maken van een persoonlijke Amazon store voor jouw merk (brand) heet een Amazon Brand Store.

Omdat Amazon over de hele wereld actief is en producten op Amazon dus wereldwijd verkocht kunnen worden, is het belangrijk om je Amazon Brand Store in diverse talen aan te bieden. Zo weet je zeker dat buitenlandse klanten de juiste informatie krijgen én trek je meer nieuwe potentiële klanten. Textcase vertaalt jouw persoonlijke Amazon store naar elke gewenste taal. Professioneel en snel. 

Vertalen van jouw Amazon Brand Store

Het belang van een goede vertaling van je eigen store op Amazon is groot. Het bereik van jouw merk en producten wordt hierdoor ineens vele malen groter. 

Veel store eigenaren denken in eerste instantie niet na over het aanbieden van hun producten in het buitenland. Door een Amazon Brand Store is die optie echter ineens wel heel reëel. Zorg ervoor dat jouw merk en producten overal in de wereld goed verkocht worden doordat overal een goede vertaling van gemaakt is.

Textcase vertaalt voor diverse Amazon Branded Stores wereldwijd. Onze vertalers kunnen elke gewenste taal voor jou realiseren. Bepaal zelf in welke landen jij je producten wilt aanbieden en wij zorgen ervoor dat de bewoners van die landen optimaal van jouw Amazon Brand Store gebruik kunnen maken. Zo vergroot jij je online exposure en sales!

Textcase---betrouwbaar-en-kwalitatief-goede-vertalingen---amazon-store-vertaling

De kracht van Textcase

Textcase heeft uitgebreide ervaring in het vertalen van websites, webshops, apps, social media en Google Ads en Facebook Ads. We zijn dus bekend met hoe een tekst voor een Amazon Brand Store goed vertaald moet worden. Wij werken met een grote groep van internationale vertalers, waardoor kwaliteit gegarandeerd wordt. 

Een vertaling door Textcase in de door jou gewenste taal wordt gerealiseerd door een ‘native speaker’, iemand die jouw doeltaal als eerste taal heeft. Zo weet je zeker dat de zinsopbouw goed is en ook gespecialiseerde woorden en vaktermen goed overgebracht worden aan je buitenlandse klanten. 

Met Textcase kun je je Amazon Store met een gerust hart de wereld laten veroveren!

Met ons samenwerken?

Heb je vragen?

We horen graag van je en helpen je zo snel mogelijk met een passend antwoord.