Vertaalbureau voor alle talen

Professionele vertalingen van en naar elke gewenste taal

Zorg voor succes op de wereldmarkt met de vertalingen van Textcase. Wij helpen je aan perfecte vertalingen in alle talen. 

Textcase---betrouwbaar-en-kwalitatief-goede-vertalingen---Vertaalbureau-voor-alle-talen

Op zoek naar een vertaalbureau die elke gewenste taal kan leveren?

Er zijn in de wereld, volgens de laatste telling in 2022, maar liefst ruim 7000 talen in de wereld. Een groot deel hiervan zijn dialecten en regionale talen, maar het geeft wel aan hoeveel verschil er in de wereld is als het gaat om taal. 

Textcase heeft een team van ruim 2500 vertalers die in de hele wereld werkzaam zijn. Op deze manier kunnen wij elke gewenste taal voor je vertalen. 

Zoek je een vertaalbureau Spaans?

Waarom ook niet? De Spaanse taal is groot en veelzijdig. Naast de tientallen miljoenen sprekers in Spanje, wordt de taal door nog eens honderden miljoenen mensen gesproken in Latijns-Amerika. De invloed van de Spaanse taal is groot, en de potentiële afzetmarkt bij het toepassen van de Spaanse taal enorm.

Textcase vertaalbureau heeft een grote mate van ervaring met het vertalen van en naar het Spaans. We vertalen niet alleen van Nederlands naar Spaans, combinaties met vrijwel alle talen zijn mogelijk. 

Voorbeelden van recente projecten en opdrachtgevers zijn:

  • Textcase maakt vertalingen van en naar het Spaans voor bedrijven zoals Loft Publications in Barcelona, een uitgever van boeken over design en architectuur;
  • Wij verzorgen vertalingen voor het kledingmerk NYDJ naar het Spaans.

Je zoekt een vertaalbureau Turks?

Turks wordt niet alleen meer gesproken in Turkije. Al in de tijd van het Ottomaanse rijk verspreidde de taal zich door het oosten. Door de recentere emigratie van Turken naar West-Europa, wordt de taal ook in ons land veelvuldig gesproken. Het is dus handig om een vertaalpartner bij de hand te hebben die je kan helpen met het vertalen van of naar het Turks. Voor gebruik in Nederland, of wanneer je de Turkse markt wilt betreden.

Wij zorgen er tijdens het vertalen niet alleen voor dat alles taalkundig correct is, maar houden ook rekening met de Turkse cultuur en nuances. Doordat onze vertalers in Turkije wonen kunnen we vertalingen bieden die niet te onderscheiden zijn van originele Turkse teksten, en bovendien volledig gelokaliseerd zijn.  Daarnaast werken wij altijd met een team van verschillende vertalers en worden de teksten gecontroleerd door een tweede vertaler. Zo zijn onze vertalingen dus altijd foutloos.

Ben je op zoek naar een vertaalbureau Italiaans?

Italië… Het land van pizza, Rome, mediterraans weer en gepassioneerde mensen. Italië bestaat uit vele autonomische regio’s, en is een land dat gekenmerkt wordt door grote cultuurverschillen, met name tussen het noorden en zuiden. Maar Italië is ook een belangrijke Europese afzetmarkt. Wil je handel drijven in Italië? Of simpelweg je website of boek publiceren in dit prachtige Zuid-Europese land? Dan kan je de hulp van een vertaalbureau Italiaans goed gebruiken. Textcase helpt je graag op weg.

Textcase is een vertaalbureau Italiaans met vele jaren ervaring in het vertalen van en naar het Italiaans. Wij vertalen een grote variatie aan teksten. Van boeken tot online campagnes, websites en webshops. Ons Italiaanse team bestaat uit een netwerk van tientallen Italianen. Dit zijn vertalers, online marketeers en redacteurs. Een groot deel van ons team is woonachtig in Italië en kent de cultuur, en welke gevolgen dit heeft voor nuances in het taalgebruik. Dit wordt ook wel lokaliseren genoemd, en is cruciaal om de buitenlandse markten goed aan te spreken. Een vertaalbureau Italiaans zoals Textcase verzorgt dit tot in de puntjes.

Op zoek naar een vertaalbureau Pools?

Pools is een veel gesproken en gecompliceerde taal. Ongeveer 40 miljoen mensen spreken het Pools als moedertaal. Omdat Poolssprekenden over de hele wereld leven, is het potentiële publiek of afzetmarkt groot en divers. Om de Poolse mensen en de Poolse markt goed te bereiken, is een samenwerking met een betrouwbaar vertaalbureau Pools van groot belang. Textcase helpt je graag met je Poolse vertalingen.

Een netwerk van gecertificeerde native speakers

Ons netwerk bestaat uit een groot aantal Poolse vertalers, redacteurs en online marketeers. Zij zijn moedertaalsprekers van het Pools en wonen ook vaak in Polen. Op deze manier wordt er niet slechts vertaald, maar ook gelokaliseerd. Ofwel: er wordt rekening gehouden met de lokale cultuur en nuances in het taalgebruik. Dit is van cruciaal belang wanneer je de Poolse markt wilt bereiken.

Zoek je een vertaalbureau Portugees?

Portugal… Het land van zon, Lissabon en mooie natuur. Portugees wordt echter niet alleen in Portugal gesproken. Het is ook de taal die gesproken wordt door het overgrote deel van de Brazilianen. Dit brengt het totaal van Portugese moedertaalsprekers op zo’n 220 miljoen. Het Portugees kan daardoor een echte wereldtaal genoemd worden. Wellicht wil je je boek naar het Portugees vertalen, of je product of dienst naar de Portugese of Braziliaanse markt brengen. In dat geval is het van belang een goed vertaalbureau Portugees als partner te hebben.

Textcase vertaalbureau heeft ruime ervaring in vertalingen van en naar het Portugees, vanuit vrijwel iedere doeltaal. Wij maken alleen gebruik van native speaker, gecertificeerde vertalers en redacteuren om de kwaliteit van vertalingen hoog te houden. Onze Portugese vertalers leven veelal in Portugees-sprekende gebieden. Zo wordt ook rekening gehouden met lokale cultuur en nuances in het taalgebruik. Snelle doorlooptijden en flexibiliteit is bij ons de standaard.

Textcase---betrouwbaar-en-kwalitatief-goede-vertalingen---vertalingen-in-elke-gewenste-taal

Op zoek naar een vertaalbureau Grieks?

Textcase vertaalbureau is ervaren in het vertalen van en naar het Grieks. Wij werken altijd op dezelfde wijze: vertaling door een gecertificeerde, moedertaalsprekende vertaler; redactie door een andere moedertaalspreker en als slot een ”final check” door onze projectmanagers. Op deze wijze is een perfecte vertaling gegarandeerd. Bovendien verzorgen wij niet alleen een perfecte vertaling, maar ook voor een goede lokalisatie. Dit houdt in dat in de vertalingen niet alleen rekening wordt gehouden met de taal, maar ook met nuances en culturele verschillen. Hiervoor zetten wij eventueel een Griekse online marketeer in, of een vertaler die in het doelland woont. Heb je ook al eens nagedacht over ondernemen in Griekenland? Goede vertalingen en een vertaalpartner die weet wat je wensen en doelen zijn, zijn daarbij zeer belangrijk. Ook is het van belang om de juiste mensen in te zetten om er zeker van te zijn dat ook de Grieken overtuigd raken van je idee, product of dienst. Textcase biedt als vertaalbureau Grieks vertalingen aan van websitesAdWords campagnesboekendocumenten en nog veel meer. Wil je eens kennis komen maken? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Onze projectmanagers helpen je graag en adviseren je over onze werkwijze, de voordelen van een vertaalbureau en onze tarieven.

Zoek je een vertaalbureau Chinees?

Wij vertalen regelmatig websiteswebshops en apps van en naar het Chinees. Textcase heeft, als vertaalbureau Chinees, een netwerk van vele moedertaalsprekende vertalers Chinees, die tevens gespecialiseerd zijn in tal van specifieke onderwerpen. Een leuk vertaalproject die erg in het oogt springt was het vertalen van de website De nieuwe kerk Amsterdam van het Nederlands naar het Chinees.

Wij houden tijdens het vertalen rekening met cultuur en nuances, dat is mede mogelijk doordat onze vertalers in China wonen. Wij werken altijd in een team van vertalers en laten de teksten altijd controleren door een tweede vertaler.

Op zoek naar een vertaalbureau Russisch?

De afgelopen jaren is Nederland een steeds belangrijkere handelspartner geworden voor Rusland. Er wordt jaarlijks voor meer dan 16 miljard euro aan goederen geëxporteerd. Tegelijkertijd is handel drijven met Rusland nog moeilijk vanwege de vele cultuurverschillen. Textcase helpt ondernemers deze verschillen weg te nemen door Nederlandse content in de juiste context door te vertalen naar het Russisch. Wij hebben de afgelopen jaren vertalingen naar het Russisch begeleid voor onder andere: Agrifrim en Kofax. Ook hebben we de Pocketguide A’dam naar het Russisch vertaald.

Wij houden tijdens het vertalen rekening met cultuur en nuances, mede doordat onze vertalers in Rusland wonen. Textcase, als vertaalbureau Russisch, werkt altijd in een team van vertalers en laat de teksten altijd controleren door een tweede vertaler.

Zoek je een vertaalbureau Zweeds?

Textcase vertaalt regelmatig naar het Zweeds, zoals boeken van uitgeverijen Frechmann en Loft Publications maar ook AdWords campagnes (Handbollshop.se) en documenten voor UTZ Certified. We hebben zelfs voor IKEA vertaald en we verzorgen nu ook vertalingen van het Zweeds naar het Nederlands voor het bedrijf Aurora Innovation uit Uppsala.

Wij houden tijdens het vertalen rekening met cultuur en nuances, mede doordat onze vertalers in Zweden wonen. Wij werken altijd in een team van vertalers en laten de teksten altijd controleren door een tweede vertaler.

Op zoek naar een vertaalbureau Noors?

Noorwegen behoort tot de top 5 rijkste landen en is alleen daarom al een interessante markt voor Nederland. De belangrijkste handelspartners zijn Engeland, Duitsland en Zweden.

Textcase heeft als vertaalbureau Noors de afgelopen jaren voor meerdere klanten van en naar het Noors vertaalt.  ArtigoUTZ certified en Mo’mediahebben onder andere opdrachten bij ons uitgezet. We hebben dus veel ervaring met het vertalen naar het Noors. In ons network zitten 20 freelance vertalers waarvan 5 natives die Noors vertalen. Wij houden tijdens het vertalen rekening met cultuur en nuances, mede doordat onze vertalers in Noorwegen wonen. Wij werken altijd in een team van vertalers en laten de teksten altijd controleren door een tweede vertaler.

Met ons samenwerken?

Heb je vragen?

We horen graag van je en helpen je zo snel mogelijk met een passend antwoord.


We staan  voor je klaar

 Meer weten?

We helpen je graag met al je vragen. Neem direct contact met ons op en je hebt snel een antwoord!