Blog vertalen

Professionele blogvertalingen in iedere taalcombinatie

Textcase heeft een team van gespecialiseerde vertalers die je blog vertalen naar elke gewenste taal.

Textcase---betrouwbaar-en-kwalitatief-goede-vertalingen---blog-vertalen

Laat je blog vertalen door Textcase vertaalbureau!

Bloggen is een belangrijke activiteit op het internet. Bloggen kan over interesses, passies, een specifiek onderwerp of gewoon over jezelf. Recenter heeft bloggen een nieuwe dimensie gekregen door de groeiende populariteit van SEO-vriendelijk bloggen. SEO-vriendelijk bloggen houdt in dat blogs zo worden geschreven, dat ze vindbaar zijn in de zoekmachines en inspelen op gebruikte zoektermen. Het is tegenwoordig een onmisbaar onderdeel van menig inbound marketingstrategie.

Textcase begrijpt dit als geen ander. Wij zijn een vertaalbureau met een grote mate van online marketing kennis. Onze projectmanagers weten alles over SEO en SEA. Wij voeren zelfstandig zoekwoordenanalyses uit, en zijn Google Certified Partner. Vooral recenter ligt bij ons de focus op het vertalen van websiteswebshops en AdWords campagnes. Onze projectmanagers weten goed wanneer een blog geschikt is voor marketingdoeleinden, en sturen bij in de vertaling om dit verder te verbeteren.

Wij zullen je blog vertalen zonder verlies van tone-of-voice, zodat jouw boodschap duidelijk blijft. Je hebt immers je best gedaan op het schrijven van een goed (SEO-)blog, en een vertaling moet dat niveau minimaal evenaren.

Elk soort blog perfect vertaald

Of je nou je persoonlijke blog wilt laten vertalen, of een SEO-blog, Textcase weet er raad mee. Wij bieden een hoge kwaliteit van vertalingen door samen te werken met gecertificeerde, native speaker vertalers die vaak in het doelland wonen. Wij bieden ze een zoekwoordenanalyse aan, of zij voeren deze analyse zelf uit.

Na het vertalen zal je blog ook nog nagekeken worden door een tweede (native) vertaler. Als projectmanager verzorgen we een final check, waarbij we ook de SEO-voorwaarden nakijken. Een perfecte vertaling is gegarandeerd.

Meer informatie? Of simpelweg even kennis maken? Contact is geheel vrijblijvend. We adviseren je graag en helpen je graag je blogs naar internationaal publiek te brengen.

Met ons samenwerken?

Heb je vragen?

We horen graag van je en helpen je zo snel mogelijk met een passend antwoord.


We staan  voor je klaar

 Meer weten?

We helpen je graag met al je vragen. Neem direct contact met ons op en je hebt snel een antwoord!