Vertaalbureau Engels

Professionele vertalingen van en naar het Engels

Zorg voor succes op de Engels-sprekende markt met de Engelse vertalingen van Textcase.

Textcase---betrouwbaar-en-kwalitatief-goede-vertalingen---vertaalbureau-engels

Op zoek naar een vertaalbureau Engels?

Je bent op zoek naar een vertaalbureau of vertaalpartner die je helpt met je Engelse vertalingen. Wellicht wil je een boek, website of document in het Engels laten vertalen, of je (Google) advertentiecampagnes gereedmaken voor de Britse of Amerikaanse markt?

Textcase is een ervaren Engels vertaalbureau. Wij beschikken over een groot netwerk van native Engelse, professionele vertalers. Hiermee waarborgen wij de hoogste vertaalkwaliteit. Een goed vertaalbureau Engels houdt tijdens het vertalen ook rekening met cultuur en nuances (ofwel: lokalisatie). Dit is in het bijzonder bij Engels belangrijk. Hoewel de verschillen tussen het Amerikaanse en Britse Engels niet groot lijken, zijn deze wel degelijk aanwezig. Een goede vertaling is dan ook ingespeeld op de cultuur van het Engelstalige doelland.

Lokalisatie komt het beste uit de verf wanneer gebruik wordt gemaakt van vertalers die niet alleen Engels spreken als moedertaal, maar ook leven in het Engelstalige doelland. Hier houdt Textcase rekening mee. Tevens laten wij alle teksten controleren door een tweede, native vertaler.

Veel ervaring

Dagelijks vertaalt Textcase onder andere documentenboekenGoogle Ads campagnesapps en websites van en naar het Engels. Voor meerdere opdrachtgevers vertalen wij op vaste basis. Voorbeelden van (recente) projecten zijn:

  • Het vertalen van de ”Fifty Shades of Grey” trilogie, het vervolg ”Grey” en vele andere boeken van het Engels naar het Nederlands;
    – Het vertalen van de website van Selectcamp (onderdeel van Vacancesoleil) van het Nederlands naar het Engels.
  • Wij vertalen op vaste basis documenten en productomschrijving voor webshops van meerdere kleding/modemerken, waaronder NYDJ, Protest en Bijouteria.
  • Ook vertalen wij van en naar het Engels voor vele particulieren en kleine bedrijven, dit zijn eenmalige opdrachten of langdurige samenwerkingen.

Wil je nader kennis met ons maken of meer informatie over ons vertaalbureau en onze Engelse vertalingen ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op, of vraag een geheel vrijblijvende offerte aan.

Over het Engels

De Engelse taal is de meest gesproken taal ter wereld. Ruim twee derde van de populatie gebruikt deze taal om te communiceren. Hierdoor wordt het Engels menigmaal aangeduid als lingua franca (een taal die op grote schaal als gemeenschappelijk communicatiemiddel wordt gebruikt).

Het Engels is in ruim 75 landen een officiële taal, waaronder in Groot-Brittannië, Canada, Amerika, Australië, Nieuw Zeeland, Zuid Afrika en Ierland. Het Engels heeft ruim 380 miljoen moedertaalsprekers maar door het gevolg van Britse expansie en kolonisatie in de 19e eeuw, alsmede de cultureel en wetenschappelijk dominerende Verenigde Staten, is de Engelse taal vanaf de 20e eeuw de meest invloedrijkste taal ter wereld. Buiten de moedertaalsprekers, zijn er honderden miljoenen mensen die het Engels als tweede taal spreken.

Mede door de emigratie van Nederlanders in de 17e eeuw naar Amerika vinden een aantal Engelse woorden een Nederlandse oorsprong, ook wel leenwoorden genoemd. Denk hierbij aan de woorden ‘cookie’ (koekje), ‘dyke’ (dijk), ‘waffle’, (wafel) en ‘Santa Claus’ (Sint-Nicolaas). Landen als Amerika en Engeland zijn belangrijke handelspartners voor Nederland. Amerika is zelfs de grootste afzetmarkt voor Nederlandse exporteurs buiten Europa.

Met ons samenwerken?

Heb je vragen?

We horen graag van je en helpen je zo snel mogelijk met een passend antwoord.


We staan  voor je klaar

 Meer weten?

We helpen je graag met al je vragen. Neem direct contact met ons op en je hebt snel een antwoord!