Vertaalbureau Frans

Professionele vertalingen van en naar het Frans

Zorg voor succes op de Frans-sprekende markt met de Franse vertalingen van Textcase.

Textcase---betrouwbaar-en-kwalitatief-goede-vertalingen---vertaalbureau-frans

Op zoek naar een vertaalbureau Frans?

Frans… De taal van de romantiek, van Parijs en Jacques Brel. Buiten de beelden die Frankrijk en de Franse taal bij ons oproepen, is Frans ook een belangrijke taal. Frankrijk is slechts enkele honderden kilometers van onze grenzen verwijderd, en is tevens de voertaal in het zuiden van België. De Franse economie is sterk en groeiende. Door de tientallen miljoenen sprekers van de taal, die zich ook in Canada en Afrika bevinden, vormt het een goede afzetmarkt.

Bij het Franstalige Textcase-netwerk zijn meer dan 380 vertalers, schrijvers en redacteuren aangesloten. Deze professionals wonen in Frankrijk, Canada en andere Franssprekende gebieden. Wij werken altijd met een team van vertalers en laten de teksten altijd controleren door een tweede vertaler.  Wij vertalen van en naar het Frans voor bedrijven zoals Entertainment One, Blokker en Readers Digest.

Textcase vertaalbureau Frans levert kwalitatief hoogwaardige vertalingen van en naar het Frans. Uiteraard niet alleen van of naar het Nederlands, maar naar iedere denkbare taal. Wij verzorgen vertalingen van AdWords-campagnes, websites, webshops, apps, documenten en boeken. Door de vele verschillende Franstalige gebieden (denk aan Franstalig Canada of Wallonië) is het belangrijk dat Franse vertalingen goed worden afgestemd op de plaats waar de vertaling gebruikt zal worden. Dit wordt ook wel lokaliseren genoemd, en wordt bereikt door samen te werken met Franstaligen die in het doelgebied wonen en de culturele gebruiken en taalkundige nuances goed kennen.

Over het Frans

Het Frans is een absolute wereldtaal. Meer dan 110 miljoen mensen hebben het Frans als hun moedertaal. Daarnaast zijn er nog 190 miljoen mensen die het Frans als tweede taal spreken. De Franse economie is qua omvang nummer 5 van de wereld en nummer 2 van Europa. Een sterk punt van de Franse economie is dat de inkomensongelijkheid relatief laag is. Parijs is na Tokio de belangrijkste stad voor de hoofdkantoren van Fortune 500 bedrijven.

Met ons samenwerken?

Heb je vragen?

We horen graag van je en helpen je zo snel mogelijk met een passend antwoord.


We staan  voor je klaar

 Meer weten?

We helpen je graag met al je vragen. Neem direct contact met ons op en je hebt snel een antwoord!