Vertalingen voor elk soort project en in elke taal

Welkom bij vertaalbureau Textcase. Wij zijn een professioneel vertaalbureau wat al bijna 20 jaar hoge kwaliteit vertalingen levert voor bedrijven en organisaties uit vrijwel elke sector. Met ons grote team van native vertalers, maken wij van elke vertaling een succes. We staan klaar om je te helpen met jouw vertaalproject!

Textcase---betrouwbaar-en-kwalitatief-goede-vertalingen---vertaalbureau

Hoge kwaliteit vertalingen in elke gewenste taal

Bij vertalingen staat kwaliteit voorop. Of het nu een boekvertaling is, een juridisch document of een website die vertaald moet worden, ons doel is altijd om de hoogst mogelijke kwaliteit te leveren. Dit doen we door ons grote team van native vertalers, die de door jou gewenste taal als moedertaal hebben en daarnaast een vertaalcontrole door een tweede vertaler. Zo weet jij als klant absoluut zeker dat je topkwaliteit vertalingen geleverd krijgt en hoef jij je dus geen zorgen te maken over je vertaalproject. Wel zo prettig.

Doordat ons team zo groot is, kunnen we elke gewenste taal bieden die je maar wilt. Uiteraard zijn talen als Engels, Duits, Frans en Spaans de meest gebruikte talen. Maar ook talen zoals Russisch, Japans of Mandarijn (China) kunnen wij gewoon verzorgen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden van de gewenste taal te bespreken.

 

Vertaalbureau dat met je meedenkt

Bij Textcase zijn we altijd op zoek naar de beste oplossingen voor onze klanten. Dit doen we door open en eerlijk advies en het ontzorgen van de klant. Wij zijn van mening dat iedereen moet doen waar hij of zij goed in is en voor de meeste ondernemers is dat dus ondernemen. Door je vertalingen door Textcase te laten verzorgen, kun jij je zorgeloos richten op je andere projecten, wel zo prettig.

 

Onze vertaaldiensten

Bij vertaalbureau Textcase ben je aan het juist adres voor elk soort vertalingen. We bieden een breed pakket van vertaaldiensten, elk met gespecialiseerde vertalers op het betreffende vakgebied.

Je kunt bij ons onder meer terecht voor de volgende vertalingen:

  • Boekvertalingen, van kinderboeken en comics tot wetenschappelijke boeken en trilogies.
  • Website- en webshop vertalingen, om met je online visitekaartje een zo breed mogelijk publiek te bereiken. Ook externe shops zoals eBay en Amazon Stores kunnen wij verzorgen in elke gewenste taal.
  • App vertalingen om je app wereldwijd aan te kunnen bieden.
  • Documentvertalingen, zoals juridische documenten, technische documenten, producthandleidingen en meer. Voor elk document verzorgen wij hoge kwaliteit vertaaloplossingen.
  • Marketingvertalingen, zoals vertalingen voor Meta- en Google campagnes, social media posts en blogs.
  • Een groeiende sector waarin wij ondertiteling verzorgen voor films en series, maar ook voor documentaires en onderwijsmateriaal.

Tot slot bieden wij om onze klanten maximaal te ontzorgen ook totaalpakketten. Hierbij nemen wij het hele project van A tot Z op ons en hoef je je als klant nergens druk om te maken.

 

De voordelen van werken met vertaalbureau Textcase

Vertaalbureau Textcase biedt allerlei voordelen voor haar klanten. We noemen er een paar.

Heb je als klant spoed met een vertaling? Geen zorgen, ook voor een spoedklus kun je gewoon bij ons terecht.

Wij houden van eerlijke en open persoonlijke communicatie. Zo weet je als klant precies waar je aan toe bent en heb je geen nare, onverwachte momenten in een vertaalproject. Ook wanneer een project is afgerond, denken we nog met je mee voor meer succes.

Als klant hoef je niet moeilijk te doen met allerlei voorbereidingen voor een vertaalklus. Wanneer je de bronbestanden aanlevert en de gewenste taal, zorgen wij voor de rest. Zo kun jij je focussen op wat voor jou echt belangrijk is.

Bij Textcase hebben we ervaring met hele kleine klusjes tot zeer grote vertaalprojecten. Denk aan het vertalen van een enkel document of het vertalen van een trilogie van een bekende boekreeks. Alles is mogelijk.

We werken voor een eerlijk tarief. Textcase is geen prijsstunter, maar we leveren wel altijd topkwaliteit vertalingen voor een scherpe prijs. Zo weet je als klant zeker dat je niet teveel betaalt.

Lees meer over deze vertaaldiensten

Boeken

Met meer dan 45 jaar ervaring heeft Textcase inmiddels al duizenden boeken vertaald, van en naar verschillende talen. In iedere genre hebben we onze specialisten klaar staan. We vertalen zowel fictie als non-fictie en zijn benieuwd naar jouw uit te geven boek of e-book!

Google Ads

Google Ads campagnes vragen een nauwe samenwerking tussen vertalers en online marketeers. Enkel op deze manier krijg je geheel gelokaliseerde campagnes die net zo effectief zijn in andere talen. We kunnen niet wachten om, als Google Partner zijnde, aan jouw campagne te beginnen!

Documenten

Persberichten, nieuwsbrieven, presentaties en andere marketing materialen zijn onze expertise. Ook voor handleidingen draaien wij onze hand niet om. We vinden het een uitdaging om, samen met jou, de communicatie perfect te vertalen en te lokaliseren naar iedere gewenste taal!

Online content

Whitepapers? Nieuwsbrieven? Blogs? Webteksten? Textcase vertaalt het allemaal! Grote merken zoals NYDJ en Selectcamp vertrouwen ons online teksten toe. Wij weten als geen ander hoe we jouw merk kunnen lokaliseren in het buitenland. Natuurlijk helemaal SEO-vriendelijk!

Met ons samenwerken?

Heb je vragen?

We horen graag van je en helpen je zo snel mogelijk met een passend antwoord.


We staan  voor je klaar

 Meer weten?

We helpen je graag met al je vragen. Neem direct contact met ons op en je hebt snel een antwoord!