Wij vertellen de wereld jouw verhaal

Bij Textcase houden we van talen. Zoek je een betrouwbare partner die je ontzorgt met perfecte vertalingen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Textcase---betrouwbaar-en-kwalitatief-goede-vertalingen---vertaalbureau

Een vertaling die niet van het origineel te onderscheiden is, waarbij de kern van de boodschap in elke taal behouden blijft. In een wereld waarin content en communicatie steeds belangrijker worden is een gerichte vertaling van onschatbare waarde. Ons internationale team is gespecialiseerd in het vertalen, lokaliseren en schrijven van zakelijke, commerciële en creatieve teksten. Professioneel, intelligent en effectief is het ons doel om mensen uit verschillende culturen met elkaar te verbinden door middel van vertalingen van hoge kwaliteit. Vertaald, gelokaliseerd en geoptimaliseerd.

Van een nieuwe bestseller voor de internationale markt, webstores, blogs en documentvertalingen tot gelokaliseerde Google Ads-campagnes en SEO-gerichte webcontent; onze vertalers en marketeers spreken de moedertaal en maken teksten passend voor lezers en potentiële klanten in een ander land. Daarbij is de aandacht voor lokale cultuur, nuances en gebruiken van bepalend belang. Door de nauwe samenwerking tussen de klant en onze (plaatselijke) vertalers, projectmanagers, online marketeers en DTP’ers wordt jouw tekst in elk land of regio een internationaal succesverhaal.

Enkele van onze vertaling opties

Boeken

Met meer dan 45 jaar ervaring heeft Textcase inmiddels al duizenden boeken vertaald, van en naar verschillende talen. In iedere genre hebben we onze specialisten klaar staan. We vertalen zowel fictie als non-fictie en zijn benieuwd naar jouw uit te geven boek of e-book!

Google Ads

Google Ads campagnes vragen een nauwe samenwerking tussen vertalers en online marketeers. Enkel op deze manier krijg je geheel gelokaliseerde campagnes die net zo effectief zijn in andere talen. We kunnen niet wachten om, als Google Partner zijnde, aan jouw campagne te beginnen!

Documenten

Persberichten, nieuwsbrieven, presentaties en andere marketing materialen zijn onze expertise. Ook voor handleidingen draaien wij onze hand niet om. We vinden het een uitdaging om, samen met jou, de communicatie perfect te vertalen en te lokaliseren naar iedere gewenste taal!

Online content

Whitepapers? Nieuwsbrieven? Blogs? Webteksten? Textcase vertaalt het allemaal! Grote merken zoals NYDJ en Selectcamp vertrouwen ons online teksten toe. Wij weten als geen ander hoe we jouw merk kunnen lokaliseren in het buitenland. Natuurlijk helemaal SEO-vriendelijk!

Met ons samenwerken?

Heb je vragen?

We horen graag van je en helpen je zo snel mogelijk met een passend antwoord.


We staan  voor je klaar

 Meer weten?

We helpen je graag met al je vragen. Neem direct contact met ons op en je hebt snel een antwoord!