Welkom bij Textcase

Bedankt voor je interesse in onze vertaaldiensten. Bij ons kun je terecht voor topkwaliteit menselijke vertalingen voor vele diensten, waarmee we kwalitatief onderscheidend zijn van online vertaalapps. 

Waarom Textcase?

Het menselijke aspect

In onze ogen is het menselijke aspect hetgeen wat onze vertalingen onderscheidend maakt. Met vele ervaren vertalers, kunnen wij de perfecte nuances van cultuur en lokalisatie in elk project naar voren laten komen. Zo komt jouw boodschap altijd precies zo over als je wilt en is elke vertaling van topkwaliteit.

Vele vertaaldiensten

Ben je op zoek naar een boekvertaling, of wil je een website vertaald hebben? Heb je een nieuwe app die in meerdere talen uitgebracht moet worden, of zoek je perfecte vertalingen voor je marketing- en social media campagnes?

Textcase is de vertaalpartner die je met elk soort vertaling kan helpen. Verken de mogelijkheden bij onze diensten.

Totaalpakketten

We merken dat veel van onze klanten erg druk zijn met ondernemen en daarom graag ontzorgd worden. Daarom bieden wij totaalpakketten aan voor elke sector. Zo kunnen wij niet alleen een boek vertalen, maar ook voor je opmaken. Wil je je website vertaald hebben? Onze webdesign specialisten regelen alles voor je samen met onze vertalers. Wel zo makkelijk! Bekijk de mogelijkheden van onze totaalpakketten hier. 

Topkwaliteit voor een eerlijke prijs

Ben je bang dat een vertaling al snel in de papieren loopt? Geen zorgen! Bij Textcase betaal je nooit teveel. Wij vragen een eerlijke prijs voor onze vertaaldiensten. Uiteraard houden wij van open communicatie, zodat je nooit voor vervelende verrassingen staat. 

Vragen? Neem dan contact met ons op!

Ook genieten van zorgeloze vertalingen? Vraag dan een offerte aan.

Vul het formulier zo compleet mogelijk in. Als je het te vertalen bestand toevoegt kunnen nog de offerte nog completer maken. We reageren binnen 24 uur.

Bijvoorbeeld wil je een document vertalen, dan gaat het om woorden. Wil je ondertiteling gemaakt of vertaald hebben, dan valt het onder video.
Klik of sleep bestanden naar dit veld om te uploaden. Je kunt tot 2 bestanden uploaden.

Heb je andere vragen? Ga naar onze contactpagina of gebruik je de opties hieronder.

Adres

Keulenstraat 16,
7418 ET Deventer, Nederland

Contact

E: info@textcase.nl
T: +31 (0) 570 20 4005


We staan  voor je klaar

 Meer weten?

We helpen je graag met al je vragen. Neem direct contact met ons op en je hebt snel een antwoord!