Is het altijd al je droom geweest om zelf een boek uit te geven? Dan hebben wij een tip voor je: begin met schrijven en klop daarna aan bij Pumbo. Kort geleden kwamen wij in contact met deze uitgeverij. De werkwijze van Pumbo brengen wij graag even onder de aandacht.

Zelf een boek uitgeven

De schrijf- en vertaalwereld is ontzettend groot. Textcase staat dan ook dagelijks in contact met tientallen uitgeverijen, online bedrijven en andere vertaalbureaus, waaronder Pumbo. Deze uitgeverij helpt auteurs en uitgevers om zelf hun boeken te drukken en uit te geven, zonder dat ze er heel veel geld aan kwijt zijn. Ontzettend fijn wanneer je allerlei regeltjes en slechte voorwaarden van andere uitgeverijen wilt vermijden.

Advies en ondersteuning van Pumbo

Pumbo geeft auteurs de mogelijkheid om de touwtjes in eigen handen te houden. Deze uitgeverij geeft uitgebreid advies en persoonlijke ondersteuning bij het uitgeven van je eigen boek. Daarbij heb je de keuze uit diverse soorten uitgaven. Zo is Pumbo gespecialiseerd in paperback, maar ook hardcover en ringband. Het is zelfs mogelijk om je eigen magazine te laten drukken. Ook is het mogelijk om Pumbo’s hulp in te schakelen wanneer het gaat om vormgeving, redactie, technische diensten en promotie.

6092122923_7ef4ea00c8_b

Eindelijk je eigen boek in handen

Het geeft een fantastisch gevoel om je eigen boek in handen te hebben. Wie weet komt het wel in allerlei winkels te liggen, en wordt het een groot succes! Wellicht wil je als de nieuwe Hemingway of Dickens jouw boeken wel vertaald hebben. In dat geval kun je natuurlijk uitstekend terecht bij Textcase. Met behulp van onze specialisten bereikt jouw boekvertaling binnen mum van tijd tientallen landen.

Meer informatie?

Een website of boek perfect vertaald of geredigeerd?
Onze projectmanagers kunnen je vrijblijvend alles vertellen over hoe wij voor de beste vertalingen zorgen

Contacteer ons