Wat is er lekkerder dan in de zomer een boek lezen? Thuis in de tuin, of ergens op vakantie aan het strand; een boek mag zeker niet ontbreken. Even alles vergeten en jezelf onderdompelen in de sfeer van het boek. Wij houden ervan. Omdat er zo ontzettend veel boeken op de markt zijn, kan het soms lastig kiezen zijn. Om je op weg te helpen, hebben we een lijstje gemaakt met onze top 5 vakantieboeken die jou de zomer doorhelpen. Met deze boeken verveel je je geen moment!

 

De top 5 vakantie boeken en series

De J.D. Robb serie. J.D. Robb is een pseudoniem van Nora Roberts. De Eve Dallas serie is super populair en vooral fantastisch geschreven. Deze roman/thrillers mag zeker niet ontbreken in je koffer.

De Kim Stone serie. Deze thrillers, geschreven door Angela Marsons, zijn al 4 miljoen keer over de toonbank gegaan. Dit geeft wel aan dat het top boeken zijn voor deze vakantie, maar ook voor elk ander willekeurig moment dat je even tijd voor jezelf hebt.

De Vijftig tinten serie. Deze serie is wereldwijd super bekend. De eerste boeken zijn al wat ouder, maar desondanks zeker het lezen waard. Schrijver E.L. James kwam recent met een nieuw deel, dus je kunt ook deze zomer je hart ophalen met romantiek en sensualiteit.

De Tijdlijn van alles. Speciaal voor kinderen van 8 tot 12 jaar, beschrijft dit boek de hele geschiedenis. Met dit super dikke boek, vermaken jouw kids zich gegarandeerd de hele zomer. Een aanrader!

Collection Rome. Ga jij dit jaar naar Italië, of houd je van het land, dan moet je deze collectie zeker lezen. Een hele uitgebreide en fantastische serie boeken over het ontstaan en de glorie van het Romeinse Rijk. In deze serie zijn er ook collecties over o.a. Egypte.

 

Lekker lezen

Bij Textcase houden we van lezen. Wij verslinden de boeken als we een momentje vrij hebben. We vinden het dan ook super leuk om met ons team te werken aan boekvertalingen.

Regelmatig worden wij door grote uitgevers gevraagd om boeken te vertalen. Veelal gaat het om Engelstalige boeken, die naar het Nederlands moeten worden vertaald. Maar ook Nederlandse boeken die naar diverse andere talen omgezet moeten worden.

Je herkent vast wel enkele van deze toptitels waarvan wij de vertaling gedaan hebben:

  • De gehele Vijftig tinten
  • De boeken van Bella Andre.
  • De boeken van Maya Banks.
  • De J.D. Robb serie.
  • Vele kookboeken en reisboeken.

Ben jij op zoek naar een vertaalbureau dat ervaring heeft met het vertalen van boeken en andere grote projecten? Neem dan contact met ons op. Wij denken graag met je mee voor een optimaal resultaat. Door ons grote team van vertalers, zijn er ook mogelijkheden voor snelle, grote projecten, bijvoorbeeld een strakke deadline voor de release van een boek.