Online werken en geld verdienen is niet zo moeilijk als veel mensen denken. Er zijn ondertussen zoveel manieren om geld te verdienen, dat wanneer je wat extra vrije tijd hebt, je vrijwel direct aan de slag kan. Met onze tips, kan iedereen online geld verdienen, ook zonder technische kennis! Je kunt gebruik maken van de vaardigheden, kennis, platforms en producten van anderen om zelf wat extra geld te verdienen.

We willen wel gelijk eerlijk zijn. Niet alle van onderstaande methoden om online geld te verdienen zijn geschikt om direct rijk te worden. Ze zijn meer bedoeld als kans om toch op een relatief simpele manier wat extra inkomen te verzamelen. Dit is gewoon prettig, zeker in deze tijd. Sommige van de methoden bieden wel de optie om veel geld te verdienen, als je geduld en doorzettingsvermogen hebt.

Wanneer je echt een stabiel en goed inkomen wil verdienen met werk online, dan moet je in veel gevallen hier hard voor werken, veel tijd investeren, een strategie hebben en consistent zijn.

Onderstaande methoden zijn bewezen effectief en kunnen door werkelijk iedereen gebruikt worden om geld te verdienen. Het mooie is dus dat je geen technische kennis, of andere speciale kennis nodig hebt. De leercurve is kort, simpel en effectief. Wel belangrijk om erbij te zeggen dat, ondanks dat ze door iedereen gebruikt kunnen worden, het jou misschien niet ligt. Kijk dus welke methode het beste bij jou past en ga daarmee aan de slag!

 

Manieren om online te werken en geld te verdienen zonder technische kennis

Bloggen

We hebben het in onze eerdere blog al genoemd, maar als je een beetje leuk kan schrijven en een goed onderwerp hebt, dan kun je met een blog een leuk salaris verdienen.

Je kunt je eigen gratis blog starten met diensten zoals WordPress of websitebouwers als Jimdo. Dit hoeft in de basis helemaal niet moeilijk te zijn omdat er vele templates zijn die je gewoon gratis kunt gebruiken en vervolgens aan kan passen naar je eigen smaak.

Om geld te verdienen kun je affiliate worden bij bijvoorbeeld Amazon of Bol.com. Op deze manier verdien je een commissie als iemand via jouw site wat bij de betreffende winkel koopt.

Het is wel belangrijk om in gedachten te houden dat het opzetten van een goede blog tijd kost en veel werk is. Maar het kan absoluut lonen om dit doorzettingsvermogen te tonen.

Bedenk je ook de mogelijkheden van internationaal bloggen. Mensen vanuit de hele wereld kunnen je blogs lezen, waarmee je jouw verdienmodel vergroot. Textcase kan je helpen om je blogs te vertalen naar elke gewenste taal!

Een extra optie, die helemaal geen kennis van websites of technische zaken behoeft, is blogs schrijven als freelancer via websites als iWriter of Fiverr. Je schrijft dan blogs op basis van de wensen van klanten en ontvangt per geschreven blog – afhankelijk van het aantal woorden en de kwaliteit – een bedrag op je rekening.

 

Producten van anderen verkopen

Een webwinkel starten zonder zelf producten te hebben? Het kan! Dit heet dropshipping. In toenemende mate zijn er allerlei diensten die een koppeling kunnen maken met een leverancier en jouw website. Zo kun jij de producten van die leverancier via dropshipping verkopen. Simpel gezegd komt het erop neer dat iemand iets bij jou bestelt, jij het geld ontvangt, het betreffende product automatisch bij de leverancier bestelt en deze de bestelling vervolgens rechtstreeks naar de klant stuurt.

Zo heb jij geen kennis van technische zaken nodig en heb jij geen last van eventuele klachten of retourzendingen, want dit gaat allemaal via de leverancier.

Uiteraard moet je wel zelf je website opbouwen, maar dit kan weer via een gratis platform.

 

Reviews schrijven

Reviews schrijven is tegenwoordig een goede manier om wat extra geld te verdienen. Je kunt reviews schrijven over onder andere producten, diensten en muziek.

Er zijn hierbij verschillende opties. Je kunt je eigen review website maken, waar je – net als bij bloggen – via affiliate marketing producten van bijvoorbeeld Amazon bespreekt. Met een kooplink in je review naar het betreffende product, kun je op die manier geld verdienen.

Daarnaast zijn er ook websites die je betalen voor het schrijven van reviews. Zij verzamelen grote hoeveelheden reviews, om zo voor grote groepen mensen een betrouwbare website te vormen. Een voorbeeld hiervan is Reviewplek.nl.

Er zijn ook websites, zoals SliceThePie, die muziek van nieuwe artiesten reviewt. Je kunt als gebruiker betaald worden voor het luisteren naar de muziek en feedback te geven.

Textcase Vertaalbureau - Hoe kun je online geld verdienen zonder technische kennis - website of app testen

Websites en apps testen

Bedrijven die een nieuwe website of app lanceren, hechten veel waarde aan het testen hiervan. Er zijn allerlei bedrijven die zich richten op het testen van websites. Je krijgt als tester betaald per enquête die je schrijft. Een voorbeeld hiervan is Usersense.nl.

Je hebt hiervoor absoluut geen technische kennis nodig. Je test gewoon een website of app en geeft jouw bevindingen door, tegen betaling.

 

Foto’s verkopen

Ben jij een fotograaf die prachtige foto’s maakt? Dan kun je online geld verdienen door deze foto’s te verkopen op stockfoto websites, zoals Shutterstock. Je verkoopt hier de rechten voor het gebruik van jouw foto’s en ontvangt daarvoor een commissie. Wanneer je hele mooie foto’s maakt, die door veel mensen gebruikt worden, dan kun je hier best leuk mee verdienen.

 

Tot slot

Wat vind je van bovengenoemde methoden om online geld zonder technische kennis mogelijk te maken?

Veel mensen denken dat allerlei opties voor het verdienen van geld een scam zijn, maar dit is dus niet het geval. Kijk uiteraard wel goed naar websites of bedrijven waar je mee samen wilt werken. Je ziet snel genoeg hoe de reviews zijn en of het veilig is.

De meeste van de genoemde methoden zijn dus geen manieren om direct super rijk te worden, maar bieden wel de optie om wat extra geld te verdienen en dat is altijd fijn. Een blog en een dropshipping winkel starten zijn manieren om wel echt aan je toekomst te bouwen, maar vergen wat meer inzet. Met de juiste strategie en partners, kun je op die manier de wereld veroveren. Textcase denkt graag met je mee over de mogelijkheden. Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op.