Het maken van een drukwerk kost veel tijd. Niet alleen moet het tekstueel goed zijn, ook moet de opmaak passen bij de boodschap en de lezer in korte tijd overhalen tot het lezen van de gehele flyer, poster of magazine. Ben je internationaal gericht en wil je je drukwerk vertaald hebben, dan kan dat weer botsen met de opmaak. Vanaf nu is dat gelukkig verleden tijd, want Textcase biedt een totaalpakket waarbij we zowel voor je vertalen alsook je drukwerk opmaken.

 

Drukwerk vertalen

Drukwerk vertalen is meer dan alleen de woorden in een andere taal omzetten. Goed vertalen is een kunst waarbij de tekst precies goed vertaald wordt, zodat de boodschap exact overkomt zoals bedoeld is.

Met een groot team aan vertalers vanuit de hele wereld, kunnen we altijd een lokale vertaler inzetten voor elke klus. Dit zorgt ervoor dat je altijd zeker weet dat specifieke termen en aandachtspunten worden meegenomen in de vertaling van je drukwerk. Hierdoor gaat de boodschap niet verloren en weet je zeker dat je geen gevoelige zaken aansnijdt. Zo kunnen bepaalde zinnen een heel andere betekenis hebben in een andere taal, waardoor je compleet de plank misslaat als hier geen aandacht aan besteed wordt.

Bij ons kun je terecht voor elk soort drukwerk; flyers, posters, boeken, banners, nieuwsbrieven, handleidingen, magazines en meer.

Door je drukwerk bij Textcase te laten vertalen, kun je met een gerust hart doorgaan met de dingen waar je zelf blij van wordt en waar je goed in bent. Wij zorgen voor jouw vertaling.

 

Drukwerk opmaken

Wanneer je een tekst vertaald, kan het zijn dat bepaalde aspecten van de opmaak anders uitvallen. Niet altijd zijn de teksten even lang in een andere taal, waardoor de opmaak ineens anders kan uitvallen in min of meerdere mate.

Daarnaast is het belangrijk om te weten dat niet alles dezelfde betekenis heeft in andere culturen. Dit geldt niet alleen voor de tekst, maar bijvoorbeeld ook voor bepaalde icoontjes. Ook kan kleurgebruik een andere betekenis hebben in een andere cultuur. Door hier niet op te letten kan drukwerk ineens compleet de plank misslaan en ben je als bedrijf je positieve naam snel kwijt. Dit is zonde én onnodig.

Bij Textcase werken we met een team aan specialisten naast onze vertalers. Zo hebben we grafisch ontwerpers in ons team die drukwerk op kunnen maken aan de hand van de vertaalde content. Zo weet je zeker dat alles direct perfect is qua tekst én qua look en feel.

Heb je nog geen drukwerk, maar wil je toch iets uitbrengen in één of meerdere talen? Ook dan kunnen we je helpen. Onze specialisten kunnen ook drukwerk voor je ontwerpen.

 

Alles onder één dak

Bij Textcase werken we met een groot team aan specialisten op diverse vakgebieden. Waar we ooit begonnen met enkel vertalers, bestaat ons team nu uit onder meer:

  • Vertalers.
  • Grafisch vormgevers.
  • Webdesigners en website bouwers.
  • Social media experts.

Met al deze specialisten kunnen we een totaalpakket bieden aan klanten en zorgen voor complete ontzorging van de klant. Ervaar zelf hoe zorgeloos het vertalen van drukwerk kan zijn.

 

De voordelen van werken met Textcase op een rijtje

Drukwerk laten vertalen en opmaken bij Textcase biedt diverse voordelen, zoals we net omschreven hebben. We zetten ze graag even voor je op een rijtje.

  • Een compleet pakket van vertalen en opmaken van elk soort drukwerk, van folders en flyers tot banners, magazines, handleidingen en meer. Alles kan.
  • Als klant hoef je je nergens zorgen over te maken. Het enige wat je aan hoeft te leveren is de brontekst.
  • Textcase denkt met je mee en zorgt daardoor voor optimaal resultaat, wat je doel ook is.
  • We zijn gewend om kleine en grote projecten te realiseren, dus zijn van alle markten thuis.
  • We kunnen snel leveren door een groot team aan specialisten.
  • We zijn flexibel in werktijden.

 

Wil jij drukwerk laten maken én vertalen in welke taal dan ook? Dan ben je bij Textcase aan het juiste adres. Ons team staat voor je klaar en regelt alles voor je. Geen zorgen meer over de opmaak, of de boodschap wel overkomt en of alles past bij de doelgroep. Wij regelen alles voor je.

Wil je meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.