Heb jij een website en wil je die vertaald hebben? Maar kijk je op tegen het hele proces wat hierbij komt kijken en stel je daarom de vertaling uit? Je bent niet de enige! Bij Textcase horen we dat veel ondernemers het vertalen van hun website een ingewikkeld traject vinden en het daarom uitstellen, of zelfs besluiten het überhaupt niet te doen. Dit is zonde en daarom bieden wij de service om het gehele traject uit handen te nemen.

Veelal worden vertalingen niet zomaar ingezet; ze dienen een doel. En in veel gevallen is dit doel het bereiken van een grotere doelgroep en het realiseren van meer mogelijkheden en omzet. Het is dus zonde om deze doelen te laten schieten wanneer je zelf geen kennis of geen tijd hebt om je website te vertalen. Zeker wanneer er specialisten zijn die dit gehele proces voor je uit handen kunnen nemen.

 

Textcase biedt een compleet website vertaalpakket

Met ons totaal pakket voor website vertalingen, bieden wij ondernemers alle hulp die zij nodig hebben met het vertalen van hun website of webshop.

Zo bieden wij de volgende services:

  • Analyse van de hoeveelheid content op de website.
  • Het benodigde proces in kaart brengen, met de bijbehorende kosten en planning.
  • De benodigde content van de website halen.
  • Alles vertalen naar de gewenste taal of talen.
  • Alle vertaalde content weer op de website plaatsen en eventueel benodigde werkzaamheden verrichten zoals pagina’s in andere talen aanmaken of vertaalmodules instellen. Uiteraard komt alle content weer in dezelfde opmaak terug in de andere talen.
  • Het resultaat testen en controleren.

 

Website vertaald zonder zorgen

Textcase werkt met een team van specialisten die dergelijke projecten in goede banen leiden. Zo gebruiken wij professionals die goed zijn in hun vakgebied. Zo bevat ons team ervaren vertalers die elk soort tekst precies vertalen zodat de boodschap altijd overkomt. Daarnaast hebben we ook grafische ontwerpers voor het maken van stijlvolle en prachtige designs voor drukwerk en webdesign. Tenslotte bevat ons team ook website designers en –bouwers die websites kunnen aanpassen en de gevraagde vertalingen online kunnen zetten.

Zo bouwt een heel team van specialisten aan jouw website met als doel een perfect vertaalde site in elke gewenste taal. Dit gebeurt allemaal zonder dat jij je hier zelf mee hoeft te bemoeien. Je wordt dus compleet ontzorgd en kunt je bezighouden met de dingen waar jij goed in bent: ondernemen.

Bekijk ook onze andere totaalpakketten voor ondernemers.

 

Samengevat

Als ondernemer wil je je natuurlijk het liefst richten op dingen die je leuk vindt en goed kunt. Maar je wilt geen kansen mislopen om je doelgroep te vergroten en je omzet te verbeteren. Dit kun je doen door je website te vertalen voor een grote buitenlandse markt.

Textcase helpt je met het realiseren van jouw wensen als het gaat om het vertalen van je website of webshop. Wij nemen al het werk en alle zorgen uit handen, zodat jij geen stress hoeft te hebben rond dit proces. Wel zo prettig én gemakkelijk.

Wil jij ook zorgeloos je website of webshop vertaald hebben? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Ons team helpt je graag verder met een analyse en passende offerte.