In de tijd van COVID-19 is het belangrijker dan ooit om informatie goed te verspreiden. Niet alleen goede informatie verspreiden, maar ook de informatie zelf aan een zo breed mogelijk publiek aanbieden. Door de multiculturele samenleving in Nederland, betekent dit in toenemende mate dat informatie vertaald moet worden naar andere landen. Hierbij kan Textcase ook voor u een rol spelen. Textcase helpt met perfecte vertalingen om informatie rond het coronavirus zo goed mogelijk te verspreiden.

 

We zien het regelmatig in het nieuws; bepaalde groepen in Nederland hebben amper toegang tot informatie over het coronavirus, testmogelijkheden of vaccinaties. Dit leidt ertoe dat veel mensen dus niet een goed onderbouwde en verstandige keuze kunnen maken. En dat is zonde! Voor een optimaal bereik is het ook in Nederland nodig om diverse talen te gebruiken en zo een breed publiek aan te spreken. Dit geldt uiteraard ook voor in uw eigen organisatie, waar het ook mogelijk is dat niet iedereen de Nederlandse taal even goed machtig is.

Textcase is al vele jaren een vertrouwde partner van een groot aantal bedrijven die in alle mogelijke sectoren werken. Zo ook de medische sector en bedrijven die actief zijn in marketing en communicatie. Wij zijn om deze reden een goede keuze wanneer uw organisatie op zoek is naar een betrouwbaar vertaalbureau in deze belangrijke tijd! Voorkom gebrek aan informatiedeling of misinformatie door perfecte vertalingen in elke mogelijke taal over alles wat met het coronavirus te maken heeft.

 

Wat kan Textcase voor uw organisatie betekenen?

Textcase kan voor uw organisatie bijvoorbeeld vertalingen realiseren voor:

  • Wijziging van de regels rond het coronavirus.
  • Promotiecampagnes.
  • Informatiecampagnes van bijvoorbeeld hygiëne, veiligheid en meer.
  • Vertalingen van posters, flyers en ander drukwerk.
  • Vertalingen van digitale promoties, zoals Google Ads, Facebook promoties en meer.
  • Ondertiteling van video’s over hygiëne, veiligheid en meer.

Kortom, als uw organisatie informatie over COVID-19 wil verspreiden binnen uw doelgroep, of aan uw eigen medewerkers, dan denkt Textcase graag met u mee!

 

Door ons grote team aan “native speakers” (mensen die uw gewenste taal als moedertaal hebben), kunnen wij snel schakelen. Wilt u snel een campagne starten of een boodschap verspreiden? Geen probleem! Informatie rond het coronavirus zo goed mogelijk verspreiden doet u samen met Textcase. Ons team staat voor u klaar.