Het EK is in volle gang en het Nederlands elftal gaat als een speer! Heel Nederland is opgewonden voor de volgende wedstrijd. Voetbal zit bij veel Nederlanders in het hart en de oranje vlaggetjes en vele oranje spaaracties getuigen hiervan. Het Europees Kampioenschap voetbal leeft! Ook bij Textcase; voetbal en vertalingen gaan bij ons hand in hand. Wij werken al jaren samen met diverse bedrijven die zicht bezighouden met voetbal en genieten dus nu helemaal van deze periode.

 

Voetbalboeken

Voetbalboeken zijn populair. Niet alleen in Nederland, maar in eigenlijk over de hele wereld. Dit maakt het voor een uitgever aantrekkelijk om boeken over voetbal, bekende spelers, trainers en voetbalclubs in diverse talen uit te geven. Textcase heeft in het verleden al vele boeken over voetbal gerelateerde onderwerpen vertaald naar zo’n beetje alle grote talen die wereldwijd gesproken worden.

Op dit moment is ons team van vertalers bezig met een boek over RSC Anderlecht. Houd dus je boekwinkel in de gaten!

Textcase Vertaalbureau - Voetbal en vertalingen - ek voetbal - voetbalfans

Voetbal evenementen

Voetbal evenementen zijn altijd populair. Het EK zorgt voor een extra hype, maar voetbal is altijd een van de meest populaire sporten in Nederland. Jong en oud houden ervan om bezig te zijn met voetbal en alles wat daarbij komt kijken.

Soccer Camps United organiseert voetbal kampen voor jongeren. Dit super leuke initiatief realiseert dromen van jonge voetbalfans en is een samenwerking tussen topclubs en het bedrijfsleven. Met vele duizenden deelnemers per jaar, is dit een groot terugkerend voetbal evenement.

Textcase zorgt ervoor dat de website van Soccer Camps United altijd perfect vertaald is, zodat iedereen kan genieten van deze voetbal kampen. Wij vertalen de website naar Engels, Frans, Duits en Spaans.

 

Het EK Voetbal

Als er iets is wat verbindt en internationaal is, dan is het natuurlijk het EK. Mensen vanuit vele landen komen samen om hun elftal aan te moedigen. Dit is waarom Textcase zo van internationaal voetbal houdt. Landgrenzen verdwijnen en voetbal is waar het bij alle fans om draait. Met al het vertaalwerk wat wij voor de voetbal sector doen, volgen we nu elke wedstrijd op de voet. Dit is voor ons een reden waarom voetbal en vertalingen heel goed samengaan.

Wat is jouw favoriete team? Juich jij voor oranje, of stiekem toch voor een ander land?