Ons werk als vertaalbureau brengt ons in contact met vele bedrijven en organisaties. We krijgen hierbij ook steeds vaker te maken met het verloop binnen bedrijven, waardoor het voor de klant lastig wordt om goede kwaliteit content te maken voor bijvoorbeeld de website of webshop. Met een groep professionele tekstschrijvers bieden wij nu voor elk bedrijf, organisatie of persoon die op zoek is naar topkwaliteit teksten een nieuwe dienst aan: content writing. In deze blog lees je alles over welke voordelen dit voor jou kan hebben.

 

Wat is content writing

Content writing, of tekst schrijven, is het maken en editen van content voor digitale platformen. Het kan hierbij gaan om allerlei soorten content, zoals het schrijven van blogs, het maken van social media posts, productomschrijvingen, maar ook e-books en online documenten.

Het belang van goede content

Goede content is de online levensader van vrijwel elke organisatie of bedrijf. Met goede, unieke content zorg je ervoor dat potentiële klanten je website vinden door hoog in de zoekresultaten te komen. Ook laat je zien dat je de bezoeker begrijpt en biedt je waardevolle informatie, waardoor je vertrouwen wekt en de bezoeker of klant aan je bindt. Tenslotte is het maken van goede content van belang voor het opbouwen van het merk door een uniforme, professionele uitstraling in elke vorm van content die aangeboden wordt.

 

Leestip: Content en vertalingen – zo boek je meer online succes

 

De problemen waar veel bedrijven en organisaties tegenaan lopen

Het zal je niet ontgaan zijn; er is momenteel bij een groot deel van de bedrijven een groot verloop van personeel en het vinden van de juiste mensen is moeilijker dan ooit. Dit zorgt ervoor dat veel bedrijven moeite hebben om de kwaliteit én continuïteit te waarborgen op de digitale platformen. Dit kan leiden tot het wegzakken in de zoekresultaten, minder engagement op social media kanalen, of een veel langere aanlooptijd tot live-gang van een nieuwe website. Allemaal zaken die je natuurlijk wilt voorkomen. Met de content writing diensten van Textcase behoren deze problemen direct tot het verleden!

 

Dit biedt Textcase op het gebied van content writing

De content writers van Textcase bieden voor elk soort bedrijf of organisatie de uitkomst wanneer er geen eigen tekstschrijvers aanwezig zijn. Met de content van Textcase ben je verzekerd van:

  • Topkwaliteit teksten, die passen bij jouw merk en organisatie, maar ook bij je doelen én doelgroep. Onze schrijvers letten op de juiste toon en stijl, maar ook voor de optimale structuur en het goede format.
  • Hiermee zorg je dus altijd voor uniformiteit en waarborg je de continuïteit.
  • Unieke teksten, geschreven door echte content writers. Dus geen AI teksten, die uiteindelijk voor een lagere Google rating zorgen.
  • Een controle van de opmaak, zodat we met zekerheid foutloze content aanleveren die naadloos past in de bestaande website of andere digitale media.
  • De beste SEO ervaring. Onze content writers weten exact wat er nodig is voor de bezoeker, maar ook om te scoren in Google. Hierdoor is de aangeleverde content compleet SEO en dat merk je terug in de zoekresultaten. Uiteraard gaat hier met organische content wel even tijd overheen, maar met onze content bouw je aan een duurzame online aanwezigheid.
  • Zorg voor engagement. Met content wil je als bedrijf vaak een doel bereiken. Dit kan zijn informeren, maar ook het overhalen van de lezer tot het ondernemen van actie. Met onze content zorgen wij ervoor dat jouw klanten de juiste actie ondernemen.
  • Het maken van complete landingspagina’s en andere speciale pagina’s, zoals categoriepagina’s voor je website. Behaal maximale conversies met content die speciaal geschreven is voor dat doel. Samen met onze webdesigners zorgen we er daarnaast voor dat de pagina niet alleen goed geschreven is, maar ook precies past bij jouw huisstijl én de klant triggert in het ondernemen van actie.
  • Complete ontzorging. Wij snappen als geen ander dat het schrijven van content, maar ook het beheren van een website of ander digitaal platform niet voor elke ondernemer tot de core business behoort. Doordat we samenwerken met een team van specialisten, waaronder ook webdesigners, website bouwers en social media experts, kunnen we voor onze klanten het hele proces van schrijven, eventueel vertalen én online plaatsen voor onze rekening nemen. Wel zo makkelijk.

 

Lees ook: Hoger in de Google zoekresultaten door goede content – zo werkt het

 

Onze content writing diensten richten zich niet alleen op het aanleveren van nieuwe content. Ook kunnen we bedrijven en organisaties helpen met het verbeteren of uitbreiden van bestaande content. Bijvoorbeeld wanneer je website heel weinig content bevat op bepaalde pagina’s, kunnen wij ervoor zorgen dat dit helemaal geoptimaliseerd wordt voor zowel de bezoeker, als Google.

 

Scoor online met de content van Textcase

Wil jij voor jouw organisatie topkwaliteit content, maar heb je geen content schrijvers meer in dienst? Wil je de continuïteit van je organisatie verzekeren, maar mis je de juiste mensen? Geen zorgen! Met content writing van Textcase zorgen wij ervoor dat jij helemaal ontzorgd wordt en professionele teksten krijgt voor al je online doelen.

Voorkom een online neerwaartse spiraal en neem contact met ons op voor de mogelijkheden.