Vertalen is een vak apart en bij veel vertaalprojecten komt meer kijken dat simpelweg de taal omzetten naar een andere taal. Om elke organisatie, bedrijf en particulier te helpen met zijn of haar vertalingen, bieden wij om die reden nu ‘vertaling alles-in-een-pakketten’ aan. Hiermee wordt je volledig ontzorgd en heb je vrijwel geen omkijken naar jouw vertaalproject. We leggen je graag uit hoe dit werkt en wat de voordelen zijn.

 

We horen van veel klanten dat ze een vertaalproject redelijk onderschat hebben. Er komt dan ook best wat kijken bij een gemiddelde vertaling. Uiteraard is het afhankelijk van het soort project en wat er vertaald moet worden, maar het gaat vrijwel altijd om meer dan simpelweg een vertaling aanleveren van wat tekst.

Om onze klanten te helpen, ze te ontzorgen en ze de mogelijkheid te bieden om zich bezig te houden met waar ze goed in zijn, bieden wij een compleet pakket waarmee we alle zorgen uit handen nemen. Wel zo prettig.

 

De voordelen van alles-in-een-pakketten

Bij Textcase denken we graag met je mee en nemen we je graag zaken uit handen. Hierdoor kun jij het loslaten en je focussen op andere dingen van het ondernemerschap of van leven. Doordat wij 45 jaar ervaring hebben met vertaalprojecten van elk formaat, weten we precies waar we op moeten letten om van elke klus een succes te maken. Dit geeft jou het vertrouwen dat ook jouw project succesvol afgerond gaat worden en helemaal perfect vertaald wordt. Daarnaast weten we precies wat er allemaal komt kijken bij elk project, omdat we dit immers al honderden keren gedaan hebben. Hierdoor weet je zeker dat er niets over het hoofd wordt gezien en dat je dus niet voor vervelende verrassingen komt te staan.

De voordelen van onze vertaal alles-in-een-pakketten opgesomd:

  • Goede communicatie over je project,
  • Snel en kwalitatief hoogwaardige vertalingen,
  • Je project van A tot Z uit handen genomen,
  • Experts met diverse vakgebieden gaan voor je aan de slag, denk aan vertalers, opmakers, webdesigners, etc.
  • Zelf geen zorgen over je vertaalproject,
  • Zelf tijd voor andere zaken,
  • Genieten van een perfect resultaat.

 

Wat kunnen wij allemaal voor je doen?

Vertaalprojecten kunnen heel breed zijn. Uiteraard denken wij graag met je mee om te kijken hoe we jou het beste kunnen helpen. Staat jouw project niet in onderstaand rijtje van alles-in-een-pakketten? Geen zorgen, elk project is maatwerk en we kijken dus graag hoe we ook jou kunnen helpen met onze vertalingen.

Onze pakketten zijn nu al beschikbaar voor:

 

Binnenkort gaan we uitgebreid in op deze pakketten.

 

Waarom een alles-in-een-pakket

Zorgeloos genieten van perfecte vertalingen? Geen gedoe om alles zelf uit te zoeken voor je vertaalproject? Zeker weten dat experts je helpen en het niet een tussendoor-klusje moet worden? Het kan! Met de vertaal alles-in-een-pakketten van Textcase.

Met een groot team aan specialisten zorgen wij ervoor dat het goed komt met jouw vertalingen. Uiteraard ben je altijd verzekerd van onze kwaliteit, snelheid en persoonlijke aanpak.

Met een alles-in-een-pakket hoef je je geen zorgen te maken over je vertalingen, maar ook niet over alles wat hierbij komt kijken. Heb je andere wensen? We horen het graag van je!

Wil jij iets laten vertalen, maar twijfel je omdat het veel werk met zich mee brengt? Of weet je niet goed waar je moet beginnen? Neem dan contact met ons op. Wij denken graag met je mee en bieden maatwerk oplossingen voor elke vertaalvraag. Dit is het gemak van werken met Textcase.