Het gebruik van social media is in de laatste jaren explosief gegroeid. Niet alleen voor persoonlijk gebruik, maar ook de zakelijke markt maakt steeds meer én beter gebruik van social media. Het is niet alleen een ideaal middel om in contact te blijven met je bestaande klanten, ook biedt het veel mogelijkheden om nieuwe klanten te bereiken. Dit hoeft niet alleen binnen je eigen landsgrenzen; met social media kun je de hele wereld bereiken. Een belangrijke voorwaarde is dan wel om goede social media vertalingen te gebruiken. In deze blog geven we je 4 redenen om gebruik te maken van professionele social media vertalingen voor het behalen van meer internationaal succes.

 

Leestip: De beste social media netwerken voor zakelijk gebruik in 2023

 

Lokalisatie

We hebben het in onze blogs wel vaker gehad over lokalisatie. Lokalisatie is, zoals de naam al zegt, het afstemmen van de boodschap of content op de locatie van de lezer. Door rekening te houden met lokale gebruiken, cultuur en dialecten, kun je met je social media posts nóg beter inspelen op je doelgroep. Door gebruik te maken van professionele social media vertalingen, zullen je vertalers de lokalisatie voor jou verzorgen. Dit is iets wat voor veel mensen zelf heel lastig is, tenzij ze uit het betreffende land of regio komen.

 

Altijd perfecte social media vertalingen

Uiteraard kun je zelf aan de slag met het vertalen van je social media posts en campagnes. Wie weet ken je iemand die zegt heel goed een andere taal te spreken en wil hij of zij je helpen. Helaas zien we in de praktijk toch dat dit vaak wat tegenvallende resultaten geeft. Een taal spreken is vaak net even wat anders dan een goede vertaling leveren. Zeker wanneer je een internationaal publiek wilt bereiken op jouw socials, is het van groot belang om perfecte vertalingen te hebben. Dit geeft jouw bedrijf die professionele én betrouwbare uitstraling die je nodig hebt voor succes. Professionele social media vertaal services maken dat jij je onderscheidt van de concurrentie en dus jezelf optimaal presenteert voor meer succes.

 

Ontzorgen doordat wij kunnen plaatsen

Door gebruik te maken van een professioneel vertaalbureau zoals Textcase, kun je meer ontzorgd worden. Niet alleen kunnen wij je helpen met perfecte vertalingen van jouw social media posts of campagne, ook kunnen wij je werk uit handen nemen door de vertaalde posts direct op jouw kanalen te plaatsen. Doordat wij een breed team van specialisten hebben, kunnen onze communicatie specialisten gemakkelijk samenwerken met onze vertalers, voor optimaal gebruiksgemak voor onze klanten.

 

Leestip: How to: hoe onderhoud en beheer je succesvol je social media kanalen

 

Wij helpen je met het opzetten van een internationale social media campagne

Zoals we hierboven noemden, hebben we in ons team communicatie specialisten en vertalers uit vrijwel elk land. Hierdoor kunnen we onze klanten niet alleen vertalingen bieden, maar ook helpen met het opzetten van een internationale social media campagne.

Met een goede campagne kun je je doelgroep targeten en re-targeten voor optimaal resultaat. Wanneer jij niet de beschikking hebt over social media specialisten of een communicatie team, dan kunnen wij je een compleet pakket bieden waarbij wij dit hele traject voor je opzetten én uitvoeren. Wel zo gemakkelijk.

 

Wil jij jouw internationale volgers op de hoogte houden van jouw activiteiten, acties en een betrouwbaar imago opbouwen in het buitenland? Dan is gebruik van social media erg handig. Met professionele social media vertalingen weet je zeker dat elke post en boodschap precies doen wat ze moeten doen; de boodschap optimaal overbrengen voor de beste conversie ratio. Het team van Textcase helpt je graag verder om jouw internationale ambities te verwezenlijken. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.