Valentijnsdag komt er weer aan. Het is weer bijna tijd om met bloemen, hartjes en chocolade de liefde te vieren en iemand te laten weten dat hij of zij heel speciaal voor je is. Maar dit jaar kun je wellicht ook iets heel origineels geven, waarmee je veel liefdespuntjes scoort. Voor mensen die een nieuwe taal willen leren in 2023, hebben we een aantal super leuke Valentijnscadeaus om hierbij te helpen.

Liefde is ook laten zien dat je iemand steunt in zijn of haar wens om nieuwe dingen te leren en te doen. Zo ook wanneer iemand het voornemen heeft om in 2023 een nieuwe taal te leren. In plaats van het geven van bloemen of een kaartje, kun je ook iets geven wat helpt bij het verbeteren van de taalvaardigheid en het leren van die andere taal. Bonusvoordeel: wanneer je geliefde bezig is met leren, zal hij of zij ook weer aan jou denken.

 

Leestip: 7 Valentijnsdag tradities vanuit de hele wereld

 

5 Valentijnscadeaus om je geliefde te helpen met het leren van een nieuwe taal

We hebben wat leuke producten en diensten gevonden die jouw talenknobbel een kickstart geven. Wij hebben geen aandelen in een van de producten en verdienen niets aan het delen van deze opties, behalve dat jij er voordeel mee kan hebben en je geliefde kan verrassen met wat leuks en origineels deze 14 februari.

 

De language sprint

Niet het goedkoopste cadeau, maar wel een leuke optie voor mensen die in slechts een paar maanden een nieuwe taal willen leren. Dit leerpakket bevat Zoom classes en allerlei andere leermethodes om in 2 maanden een andere taal vloeiend te kunnen spreken. Kies bijvoorbeeld de taal van de liefde: Frans.

Bekijk de Language sprint hier.

 

Fluent Forever

De titel en payoff geven goed weer wat je met dit leuke boek kan doen: Fluent Forever, how to learn any language fast and never forget it.

Dit boek is bekend van diverse life hacks websites en staat boordevol super handige en vooral leuke tips die je helpen om in no-time een expert te worden in een andere taal. Dus als je je geliefde wilt helpen om een nieuwe taal te leren, dan is dit boekje een heel leuk startpunt, of een booster als hij of zij al bezig is.

 

Leestip: Zo wens je iemand een fijne Valentijnsdag in een andere taal

 

Kindle

Een Kindle e-reader is een betaalbaar alternatief voor een reguliere tablet en is een super handige tool voor iedereen die een andere taal wil leren. Je kunt de kindle voor je geliefde als Valentijnscadeau geven, gevuld met allerlei handige woordenboeken, talengidsen en meer. Ook zijn er vele leuke accessoires voor te koop om er een uniek cadeau van te maken. Zo kan er direct op een mooie manier gestart worden met leren.

 

Day-to-Day Calendars

Day-to-Day Calendars zijn hele leuke en handige hulpmiddelen om een nieuwe taal te leren. Ze zijn beschikbaar van diverse merken en verkrijgbaar in allerlei talen. De kalenders bevatten voor elke dag iets om van de gewenste taal te leren. Zo leer je woorden uitspreken en krijg je tips en trucs voor allerlei taal-gerelateerde zaken. Ook bevatten de kalenders notitie-pagina’s om aantekeningen op te maken. Een origineel Valentijnscadeau voor jouw geliefde die bezig is met het leren van een nieuwe taal.

 

Een wereldkaart

Voor talenliefhebbers mag een wereldkaart natuurlijk niet ontbreken. Zoek samen met jouw geliefde de landen uit waar jullie samen heen gaan om de nieuw geleerde taal in de praktijk te brengen. Een wereldkaart is niet alleen leuk voor het plannen van je reizen, het staat vaak ook heel mooi aan de muur en wakkert de motivatie aan om die nieuwe taal onder de knie te krijgen.

 

Heb jij een geliefde die als voornemen in 2023 heeft om een nieuwe taal te leren? Dan hopen we dat bovenstaande cadeaus iets zijn om jouw Valentijn mee te verwennen.