Drukwerk is een belangrijk middel voor ondernemers en grote bedrijven om zichzelf te positioneren. Drukwerk is de verzamelnaam voor, zoals de naam al zegt, alles wat gedrukt kan worden. Meestal gaat het dan om reclame-uitingen of andere promotiemiddelen. De meest bekende soorten drukwerk zijn visitekaartjes, flyers, posters en banners. Maar ook vlaggen, shirts en andere gedrukte uitingen zijn voor veel bedrijven enorm belangrijk. Wanneer je in het buitenland onderneemt, of wilt gaan ondernemen, is je drukwerk even belangrijk. Om je te helpen met de vertaling van je drukwerk, biedt Textcase nu complete drukwerk totaalpakketten aan, waarbij jij compleet ontzorgd wordt en altijd geniet van de beste vertalingen.

Steeds meer bedrijven kiezen ervoor om letterlijk hun grenzen te verleggen. Ondernemen in het buitenland biedt vele uitdagingen, maar ook heel veel mogelijkheden en kans op grote successen. Wanneer deze stap gemaakt wordt, kan drukwerk je helpen om de lokale markten te veroveren. Denk aan beurzen en evenementen om internationale klanten te ontmoeten. Hiervoor wil je uiteraard dat jouw drukwerk perfect vertaald is.

Veel bedrijven ervaren het hele vertaalproces als een uitdaging, omdat het meer is dan alleen wat tekst in een andere taal zetten. Voor drukwerk wordt de opmaak vaak aangepast, omdat teksten nu eenmaal niet in elke taal even lang zijn. Om onze klanten te ontzorgen, biedt Textcase daarom een compleet drukwerk vertaalpakket aan. Hierbij verzorgen wij het gehele vertaalproces van A tot Z. Zo hoef jij je als ondernemer nergens druk over te maken. Zo kun jij gewoon bezig blijven met de dingen die je wel echt leuk vindt.

 

De 4 voordelen van onze drukwerk totaalpakketten

Wat is de reden om te kiezen voor onze totaalpakketten? We leggen het je graag even uit.

 

Geen stress

Met compleet ontzorgen, bedoelen we bij Textcase ook daadwerkelijk compleet ontzorgen. Dat betekent dus dat jij geen stress hoeft te hebben van het vertaalproces. Dit werkt als volgt. Nadat we een overeenkomst met een klant aangaan, ontvangen wij graag de bronbestanden van het te vertalen drukwerk. Hierna vertalen onze vertalers alle tekst, waarna deze doorgegeven wordt aan ons team van grafisch designers en opmakers. Zij zorgen ervoor dat het drukwerk de nieuwe tekst krijgt, maar ook dat de opmaak helemaal goed blijft. Alle aanpassingen hierin worden dus door specialisten gedaan. Tot slot kunnen wij het materiaal daadwerkelijk laten drukken en bij de klant voor de deur laten bezorgen. Zo hoef jij als ondernemer dus helemaal niet na te denken over je drukwerk en kun je dus gewoon genieten van het resultaat. Wel zo prettig.

 

Perfecte vertalingen

Textcase heeft al ruim 40 jaar ervaring op het gebied van vertalingen. Met onze grote team aan native vertalers, bieden we onze klanten altijd perfecte vertalingen. Dit doen we door bij elk vertaalproject met minstens twee vertalers te werken. Zo is elke tekst altijd gecontroleerd en krijgt de klant dus de best mogelijke kwaliteit.

 

 

Rekening houden met verschillende culturen

Doordat wij werken met native vertalers, kunnen we extra goed rekening houden met cultuurverschillen. Dit gaat verder dan alleen maar op het gebied van taal; in een ander land kunnen bijvoorbeeld icoontjes ook iets heel anders betekenen. Met name handsignalen en symbolen kunnen in verschillende landen een compleet andere betekenis hebben. Wist je bijvoorbeeld dat het duim omhoog symbool hier als positief wordt ervaren, maar in Azië een belediging is?

Voor een professionele uitstraling en de beste kans op succes is het, zoals je zal begrijpen, heel belangrijk om hierin geen fouten te maken.

 

Snelle service voor een eerlijke prijs

Het laatste voordeel van de drukwerk totaalpakketten voor ondernemers is niet het minst belangrijk. Door ons grote team van vertalers, kunnen we bij Textcase snel schakelen én snel vertalen. Dit betekent dat we zowel grote als kleine projecten snel kunnen realiseren. Voor veel klanten is dit enorm handig.

Daarnaast werken wij voor een eerlijke prijs, want niemand houdt ervan om teveel te betalen.

 

Aan de positieve reacties van onze klanten merken we dat we met onze drukwerk totaalpakketten op een goede manier kunnen helpen, waardoor zij zich kunnen richten op het ondernemerschap en zakendoen. Zo doet iedereen waar hij/zij goed in is en zorgen we samen voor het beste resultaat.

Wil je ook genieten van het beste resultaat als het gaat om de vertaling van drukwerk? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. We helpen je graag verder.