Online vertalingen worden steeds belangrijker in deze digitale tijden. Textcase helpt bedrijven én particulieren met het vertalen van online content om zo klanten en bezoekers uit andere landen naar de website of social media kanalen te trekken. Vandaag gaan we in op de kracht van goede online vertalingen en waarom die ook jouw organisatie kunnen helpen.

 

Wat zijn online vertalingen

Het is natuurlijk nogal voor de hand liggend, maar we willen het toch even benoemen voor de duidelijkheid. Online vertalingen zijn, zoals de naam al zegt, elk soort vertaling dat zich richt op online content in de breedste zin van het woord. Letterlijk alles wat je online kunt plaatsen, kan vertaald worden.

 

Welke online vertalingen levert Textcase?

Bij Textcase zien we de vraag voor online vertalingen steeds meer toenemen. Doordat veel bedrijven zich ook (gaan) richten op de internationale markt, worden we steeds vaker gevraagd om online content te vertalen.

Textcase biedt vele diensten op het gebied van online vertalingen. Zo kun je bij ons terecht voor onder andere:

  • Website vertalingen, waarbij wij alle content van je website vertalen naar elke gewenste taal. Met onze complete website totaalpakketten, ontzorgen we jou als klant compleet. Wij halen de content van je website en plaatsen de vertaalde content terug, helemaal in de juiste opmaak. Wel zo handig, dan hoef jij je totaal niet bezig te houden met het hele proces. Uiteraard kun je dit ook zelf doen en kunnen wij alleen de vertaalde content aanleveren. Dit is helemaal aan jou.
  • Webshop vertalingen. Wil jij jouw producten ook in het buitenland verkopen? Geen probleem! Wij helpen je om je hele webshop, inclusief alle producten, te vertalen naar elke gewenste taal. Komen er nieuwe producten bij? Geen zorgen, wij verzorgen snel de vertalingen en voegen ze desgewenst voor je toe op jouw website.
  • Social media vertalingen. Als je internationaal wilt opereren, ontkom je niet aan goed gebruik van social media om je doelgroep te bereiken én uit te breiden. Met de vertalingen van Textcase weet je zeker dat elke post, pin of tweet precies de boodschap brengt die jij wilt.
  • Blog vertalingen. Blogs zijn een super goede manier om organisch je vindbaarheid te vergroten en dus worden ze door veel bedrijven én particulieren gebruikt om hun website of webshop in de zoekresultaten omhoog te brengen. Door de blogs te vertalen in andere talen, kun je overal waar je werkt het aantal bezoekers en dus de conversies op je website vergroten.
  • App vertalingen. Met een professioneel vertaalde app kunnen klanten van over de hele wereld gemakkelijk zaken met je doen. Wij zorgen ervoor.
  • Amazon stores zijn tegenwoordig steeds belangrijker voor winkels om hun producten aan te bieden. Amazon is een van de grootste shopping platforms ter wereld en biedt de mogelijkheid voor bedrijven om een eigen Amazon brand store aan te maken. Hiermee krijg je eigenlijk een shop in een shop idee, waarbij jouw online winkeltje extra aandacht krijgt en klanten je makkelijker kunnen vinden. Dit is heel handig voor internationaal zaken doen.

 

De kracht van goede online vertalingen

We noemden het al eerder, maar als je internationaal wilt opereren, dan ontkom je niet aan perfecte vertalingen.

Voor klanten is de eerste indruk alles bepalend. Wanneer een buitenlandse klant of bezoeker naar jouw website, social media of app kijkt en ziet dat de vertalingen heel slecht zijn, dan is de kans groot dat je deze klant verliest. Als men dan ziet dat je geen professionele uitstraling hebt, is het vertrouwen direct laag en is de kans dat ze weggaan en nooit meer terugkomen groot. Dit is iets wat je altijd moet voorkomen. Hier helpen goede online vertalingen.

Wanneer jouw website, blog of socials perfect vertaald zijn, dan heeft de bezoeker niet het idee dat hij naar een buitenlandse bedrijf kijkt. Dit verhoogt de kans op conversies enorm.

Textcase heeft tientallen jaren ervaring met online vertalingen; wij werken aan websites en andere online content sinds de opkomst van het internet. Daarnaast hebben wij vele lokale vertalers in ons team, waardoor de vertalingen altijd precies aansluiten bij de lokale doelgroep en de heersende cultuur.

Wil jij voorkomen dat klanten je als niet professioneel aanzien? Wil jij zorgen dat klanten niet kunnen afschrikken door vernederlandste vertalingen? En wil jij onbezorgd genieten van perfecte vertalingen van al je online content? Neem dan contact met ons op.